Μια προεπισκόπηση του νέου iPad Air 12,9 ιντσών

Σε γενικές γραμμές, αυτό το iPad Air 6 μοιάζει πολύ με τα προηγούμενα μοντέλα. Παρόλα αυτά, υπάρχει διαφορά στο πίσω μέρος όσον αφορά τον αισθητήρα φωτογραφίας. Βρίσκουμε ένα μπλοκ σε σχήμα χαπιού κατακόρυφα το οποίο προεξέχει, όπου το υπάρχον tablet έχει μια στρογγυλή εγκοπή (η οποία επίσης προεξέχει). Το νέο σχέδιο μπορεί να θυμίζει αυτό που πρόσφερε η Apple την εποχή των iPhone X και iPhone XS.

Στο μπροστινό μέρος, είναι παρόμοιο με το iPad Pro, αλλά με πολύ μεγαλύτερα πλαίσια γύρω από την οθόνη. Αλλά αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι το υπάρχον iPad Air 10,9 ιντσών διαθέτει ήδη αυτά τα πλαίσια.

Αυτό το iPad Air θα είναι σε κάθε περίπτωση μια ευκαιρία για την Apple να προσφέρει δύο μεγέθη οθόνης. Ως έχει, έχουμε το δικαίωμα μόνο σε ένα μοντέλο 10,9 ιντσών. Με τη γενιά που έχει προγραμματιστεί για φέτος, θα είναι ένα μοντέλο 10,9 ιντσών και ένα άλλο μοντέλο 12,9 ιντσών. Στην πραγματικότητα, αυτό το tablet θα έχει το ίδιο μέγεθος οθόνης με το μεγαλύτερο iPad Pro.

Όσον αφορά τις φήμες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το tablet θα δικαιούταν το τσιπ M2. Η παραγωγή του iPad θα πραγματοποιηθεί το πρώτο τρίμηνο του 2024 , υποδηλώνοντας μια σχετικά κοντινή κυκλοφορία. Δεν είναι αδύνατο αυτό να είναι για τον μήνα Μάρτιο .