Ορισμένες νέες ακομη δυνατότητες είναι στο πρόγραμμα αργότερα. Υπάρχει συγκεκριμένα η λειτουργία «Προστασία σε περίπτωση κλοπής της συσκευής», η οποία προορίζεται να αποτελέσει ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας. Αυτή η δυνατότητα ενεργοποιείται όταν ο χρήστης βρίσκεται εκτός μιας αξιόπιστης τοποθεσίας, όπως το σπίτι ή το χώρο εργασίας του. Όταν είναι ενεργοποιημένη η προστασία κλοπής, οι χρήστες δεν μπορούν να αλλάξουν βασικά μέρη του λογαριασμού Apple ή τις ρυθμίσεις της συσκευής τους χωρίς να περιμένουν μια ώρα.

Μια άλλη νέα δυνατότητα αφορά τις συνεργατικές λίστες αναπαραγωγής στο Apple Music . Εμφανίστηκαν με το iOS 17.2 beta, πριν εξαφανιστούν. Εδώ επιστρέφουν με iOS 17.3.

Μπορούμε επίσης να αναφέρουμε τη νέα ταπετσαρία Unity και υποστήριξη AirPlay με τηλεοράσεις στα δωμάτια του ξενοδοχείου. Η ενημέρωση διορθώνει επίσης διάφορα σφάλματα.

Για να εγκαταστήσετε το iOS 17.3, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού.

Σημειώσεις iOS 17.3

Προστασία σε περίπτωση κλοπής της συσκευής

  • Η προστασία κλοπής συσκευής προσθέτει ασφάλεια στο iPhone και το Apple ID σας απαιτώντας έλεγχο ταυτότητας Face ID ή Touch ID (χωρίς την επιλογή χρήσης του κωδικού πρόσβασης εάν αποτύχει) για την εκτέλεση ορισμένων ενεργειών.
  • Η καθυστέρηση ασφαλείας απαιτεί έναν πρώτο έλεγχο ταυτότητας με Face ID ή Touch ID, αναμονή μίας ώρας και, στη συνέχεια, έναν δεύτερο βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας πριν από την εκτέλεση ευαίσθητων λειτουργιών, όπως η αλλαγή του κωδικού της συσκευής ή του κωδικού πρόσβασης. Apple ID.

Κλειδωμένη οθόνη

  • Η νέα ταπετσαρία Unity γιορτάζει την ιστορία και τον πολιτισμό της κοινότητας των Μαύρων για τον εορτασμό του Μήνα Μαύρης Ιστορίας.

ΜΟΥΣΙΚΗ

  • Συνεργαστείτε σε λίστες αναπαραγωγής προσκαλώντας φίλους στις λίστες αναπαραγωγής σας, ώστε να μπορούν να προσθέτουν, να αναδιατάσσουν και να αφαιρούν τραγούδια.
  • Όλοι όσοι συμμετέχουν σε μια συλλογική λίστα αναπαραγωγής μπορούν να αντιδρούν στα τραγούδια ως Emojis.

Αυτή η ενημέρωση φέρνει επίσης τις ακόλουθες βελτιώσεις:

  • Η υποστήριξη AirPlay σε ξενοδοχεία σάς επιτρέπει να μεταδίδετε περιεχόμενο απευθείας στην τηλεόραση του δωματίου σας σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.
  • Η ενότητα AppleCare & Warranty της εφαρμογής Ρυθμίσεις δείχνει την κάλυψη που λαμβάνετε για όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο Apple ID σας.
  • Βελτιστοποιήσεις ανίχνευσης σφαλμάτων (όλα τα μοντέλα iPhone 14 και iPhone 15).