Πρώτη έκδοση beta για iOS 17.4

Με το sideloading, οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν εφαρμογές iOS χωρίς απαραίτητα να περάσουν από το App Store. Η Apple έχει ανακοινώσει πολλά μέτρα σχετικά με αυτό, με το σύστημα εγκατάστασης, εξουσιοδοτημένα καταστήματα εφαρμογών τρίτων, αλλαγές προμήθειας προγραμματιστών και πολλά άλλα. Σημείωση: αυτό αφορά μόνο χρήστες που ζουν σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συνδέεται με τον Νόμο για τις Ψηφιακές Αγορές (DMA).

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κάνετε λήψη της beta 1 του iOS 17.4. Η δημόσια beta θα πρέπει να έρθει σύντομα (πιθανώς σήμερα το απόγευμα ή αύριο).

Η τελική έκδοση θα φτάσει κανονικά στις αρχές Μαρτίου. Πράγματι, η Apple έχει περιθώριο έως τις 6 Μαρτίου για να συμμορφωθεί με τον Νόμο για τις Ψηφιακές Αγορές (DMA), ο οποίος είναι ο νέος ευρωπαϊκός κανόνας που επιβάλλει, μεταξύ άλλων, την παράπλευρη φόρτωση.

Ταυτόχρονα, η Apple προσφέρει την πρώτη beta (build 21L5195h) του tvOS 17.4 στο Apple TV. Και πάλι, αυτό είναι για προγραμματιστές.