Στο τέλος Μαρτίου θα είναι ευκαιρία να έχουμε νέα προϊόντα της Apple, με το iPad Pro να είναι εξοπλισμένο με οθόνη OLED, το iPad Air 6ης γενιάς και το MacBook Air με το τσιπ M3, σύμφωνα με πληροφορίες του Mark Gurman του Bloomberg.

Νέα iPad και MacBook Air στα τέλη Μαρτίου

Ο Gurman μας λέει ότι τα νέα iPad Pro και MacBook Air με το τσιπ M3 έχουν ήδη ξεκινήσει για τα καλά στην παραγωγή. Δεν έχει διευκρινιστεί τίποτα για την παραγωγή του νέου iPad Air, αλλά αυτό το tablet ανακοινώνεται ότι θα φτάσει στα τέλη Μαρτίου.

Το 2024 θα είναι μια σημαντική χρονιά για την Apple, αφού θα υπάρξουν νέα iPad. Αυτό δεν συνέβη το 2023 και ήταν επίσης η πρώτη χρονιά που η Apple δεν ανανέωσε τα tablet της.

Το iPad Pro θα γνωρίσει μια αξιοσημείωτη αλλαγή μεταβαίνοντας σε μια οθόνη OLED. Το iPhone και το Apple Watch έχουν ήδη το δικαίωμα, αυτή θα είναι η πρώτη φορά σε tablet της Apple. Αυτό θα επιτρέψει πλουσιότερα χρώματα, υψηλότερη αντίθεση και δυνητικά κέρδη ενεργειακής απόδοσης για καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αλλά προσέξτε την τιμή, καθώς οι φήμες υποδηλώνουν ότι το tablet θα είναι πολύ πιο ακριβό από το τρέχον μοντέλο .

Κατά τα λοιπά, το νέο iPad Pro θα δικαιούται το τσιπ M3, υποστήριξη φόρτισης MagSafe , ένα νέο Magic Keyboard και αλλαγή θέσης για την κάμερα προκειμένου να έχει Face ID σε οριζόντια λειτουργία .

Για το iPad Air, θα υπάρχουν δύο μεγέθη οθόνης. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά για αυτό το εύρος. Θα υπάρχει ένα μοντέλο 10,9 ιντσών και ένα νέο μοντέλο 12,9 ιντσών. Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, πρόκειται για το τσιπ M2, μια αλλαγή στη σχεδίαση για το μπλοκ φωτογραφιών , υποστήριξη για Wi-Fi 6E και Bluetooth 5.3.

Επιτέλους έρχεται και το νέο MacBook Air. Αυτή θα πρέπει να είναι μια τυπική αναβάθμιση, με περισσότερη ισχύ χάρη στο τσιπ M3, την υποστήριξη Wi-Fi 6E και ενδεχομένως άλλες μικρές νέες δυνατότητες.