Σχεδόν 24 ώρες πριν από τη διαθεσιμότητα του Vision Pro , η Apple ανακοινώνει ότι υπάρχουν περισσότερες από 600 εφαρμογές βελτιστοποιημένες για το visionOS. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρουν μια εγγενή εμπειρία, όπου οι άλλες εφαρμογές θα είναι απλώς η έκδοση iPad με μια ελαφρώς λιγότερο ενδιαφέρουσα γενική εμπειρία.

Περισσότερες από 600 εγγενείς εφαρμογές για το Vision Pro

Μεταξύ των εφαρμογών για το Apple Vision Pro, βρίσκουμε την Airmail, Box, CARROT Weather, Disney+, Fantasical, Facades, JigSpace, MUBI, NBA, Night Sky, OmniPlan 4, Parcel, PCalc, Red Bull TV, Sky Guide, Tides, Webex , Zoom, Microsoft 365 (Excel, OneNote, Outlook, PowerPoint, Teams, Word) και άλλες. Συνολικά, υπάρχουν περισσότερες από ένα εκατομμύριο διαθέσιμες εφαρμογές στα ακουστικά, αν συνδυάσουμε και τις βελτιστοποιημένες εφαρμογές και άλλες.

Η Susan Prescott, αντιπρόεδρος της Apple για τις Παγκόσμιες Σχέσεις Προγραμματιστών, δήλωσε:

Το Apple Vision Pro απελευθερώνει τη φαντασία της παγκόσμιας κοινότητας προγραμματιστών μας και εμπνεόμαστε από τη γκάμα των χωρικών εμπειριών που έχουν δημιουργήσει για αυτήν τη συναρπαστική νέα πλατφόρμα. Με περισσότερες από 600 νέες διαστημικές εμπειρίες για εξερεύνηση στο ολοκαίνουργιο App Store και περισσότερες από ένα εκατομμύριο συμβατές εφαρμογές σε iOS και iPadOS, οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών που ξεπερνούν τα όρια του δυνατού. Αυτές οι απίστευτες εφαρμογές θα αλλάξουν τον τρόπο που βιώνουμε την ψυχαγωγία, τη μουσική και τα παιχνίδια, θα εξάψουν τη φαντασία μας με νέους τρόπους μάθησης και εξερεύνησης, θα ξεκλειδώσουν την παραγωγικότητα όπως ποτέ πριν και πολλά άλλα. Οι προγραμματιστές έχουν ήδη αντιληφθεί την υπόσχεση του χωρικού υπολογισμού και ανυπομονούμε να δούμε τι δημιουργούν.

Δεδομένου ότι η κυκλοφορία του Vision Pro είναι αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχει ιδιαίτερη έμφαση στις αμερικανικές εφαρμογές. Γνωρίζουμε όμως ότι η Apple ήδη συνεργάζεται με συνεργάτες σε άλλες χώρες για να προετοιμάσει το έδαφος.