Η Apple φαίνεται ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με την ανάπτυξη του αναδιπλούμενου iPhone της και πιο συγκεκριμένα όσον αφορά την οθόνη, τόσο που το έργο έχει ανασταλεί επί του παρόντος.

Διάλειμμα για το πτυσσόμενο iPhone;

Αν πιστέψουμε τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στο Weibo από το Fixed Focus Digital , η Apple δοκιμάζει τα πτυσσόμενα smartphone από διάφορους κατασκευαστές Android για να δημιουργήσει το δικό της iPhone.

Ένα πτυσσόμενο iPhone που δοκιμάστηκε διαθέτει οθόνη Samsung. Ο Κορεάτης κατασκευαστής γνωρίζει καλά αυτή την αγορά αφού εδώ και χρόνια προσφέρει τα Galaxy Z Fold και Galaxy Z Flip. Κι όμως, όλα δεν θα πήγαιναν όπως τα σχεδίαζαν.

Οι τελευταίες αναδιπλούμενες οθόνες της Samsung στο αναδιπλούμενο iPhone φέρεται να απέτυχαν μέσα σε λίγες μέρες κατά τη διάρκεια των αυστηρών εσωτερικών δοκιμών της Apple. Αυτό θα ωθούσε την εταιρεία του Cupertino να αναστείλει την ανάπτυξη μέχρι να αναπτυχθεί μια οθόνη που δεν πληρούσε τις απαιτήσεις της.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, αποκαλύφθηκε ότι η Apple εργαζόταν σε τουλάχιστον δύο πτυσσόμενα μοντέλα iPhone. Θα διπλώνονταν στον εαυτό τους (όπως το Galaxy Z Flip), όπως στην εποχή των αναδιπλούμενων τηλεφώνων. Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, ωστόσο, γιατί η κυκλοφορία δεν θα γινόταν πριν από το 2026 το νωρίτερο.

Από την άλλη πλευρά, μια άλλη φήμη ανέφερε πρόσφατα ότι η Apple εργαζόταν σε ένα αναδιπλούμενο προϊόν 7-8 ιντσών. Αυτό το προϊόν θα μπορούσε ενδεχομένως να αντικαταστήσει το iPad mini που έχει οθόνη 8,3 ιντσών.