Αυτήν τη στιγμή έχετε το Spotify, η το Deezer ή κάποια άλλη υπηρεσία ροής και θέλετε να μεταβείτε στο Apple Music; Είναι τώρα δυνατό, αλλά πρέπει να μπορείτε να μεταφέρετε τις λίστες αναπαραγωγής σας από τη μια πλατφόρμα στην άλλη. Η Apple για αυτό δοκιμάζει ένα αποκλειστικό σύστημα.

Εισαγάγετε εύκολα λίστες αναπαραγωγής στο Apple Music

Οι διαδικτυακές υπηρεσίες τρίτων, όπως το SongShift, προσφέρουν τη μεταφορά λιστών αναπαραγωγής από το Spotify στο Apple Music ή το αντίστροφο. Τώρα, η Apple δοκιμάζει ένα σύστημα ενσωματωμένο στην εφαρμογή της και αυτή τη στιγμή αφορά την beta του Apple Music στο Android.

Οι χρήστες έχουν παρατηρήσει την καινοτομία με την beta της εφαρμογής Apple Music στο Android και ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η μεταφορά βασίζεται… στο SongShift. Ως εκ τούτου, η Apple φαίνεται να προτιμά να συνάψει συνεργασία με αυτήν την υπηρεσία παρά να αναπτύξει τη δική της. «Προσθέστε ηχογραφημένη μουσική και λίστες αναπαραγωγής που έχετε δημιουργήσει σε άλλες υπηρεσίες μουσικής στη βιβλιοθήκη Apple Music σας », αναφέρει.

Προς το παρόν, αυτή η επιλογή μεταφοράς εμφανίζεται σε ορισμένους χρήστες με την έκδοση beta της Apple Music στο Android και όχι σε όλους τους δοκιμαστές. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι αυτή είναι ακόμη μια δοκιμαστική φάση που βρίσκεται στα αρχικά της στάδια.

Η Apple δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τίποτα δημόσια για αυτό το θέμα, αλλά μπορούμε να φανταστούμε ότι η ομιλία θα γίνει μέσα σε λίγες εβδομάδες. Επίσης, φαίνεται προφανές ότι οι χρήστες iPhone θα έχουν επίσης το δικαίωμα σε αυτό. Τίποτα δεν εμφανίζεται αυτήν τη στιγμή με το iOS 17.4 beta στην εφαρμογή Μουσική.