Αλλαγή για επανάληψη μουσικής Apple

Μόλις συνδεθούν, οι χρήστες μπορούν να βλέπουν τα τραγούδια τους με τις περισσότερες ακρόαση, τα αγαπημένα τους άλμπουμ, τους αγαπημένους καλλιτέχνες και τα μηνιαία highlights κάθε μήνα. Μπορούν επίσης να ακούσουν τα εξατομικευμένα κορυφαία τραγούδια της χρονιάς με το Replay Mix, το οποίο ενημερώνεται κάθε εβδομάδα. Οι συνδρομητές μπορούν να μοιραστούν τα στατιστικά τους Replay στα κοινωνικά τους δίκτυα ή στις υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων. 

Τα αρχεία είναι επίσης διαθέσιμα για όσους θέλουν να επανέλθουν στην ακρόασή τους κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους. Για να ξεκινήσετε, επισκεφτείτε το replay.music.apple.com και συνδεθείτε με το ίδιο Apple ID που χρησιμοποιείται για το Apple Music.

Ένα σημαντικό στοιχείο: πρέπει να ακούτε αρκετή μουσική για να έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες Επανάληψης.

Το πρόβλημα εδώ είναι ότι η εμπειρία εξακολουθεί να απαιτεί μετάβαση από έναν ιστότοπο. Αναρωτιέται κανείς γιατί η Apple δεν προσφέρει απευθείας την υπηρεσία της εγγενώς στην εφαρμογή Music της, είτε σε iOS είτε σε macOS. Μπορούμε να το περιμένουμε με iOS 18 και macOS 15; Δεν υπάρχουν φήμες που να αναφέρουν ένα τέτοιο χαρακτηριστικό, αλλά θα ήταν ευπρόσδεκτο.