Το Apple Vision Pro αντέχει αρκετά καλά στη πρωτη δοκιμή πτώσης

0


Το stress test, που πραγματοποιήθηκε από τον YouTuber Sam Kohl , προσομοιώνει μερικά (κυρίως υπερβολικά) σενάρια για να δούμε σε ποιο σημείο το Apple Vision Pro υποχωρεί και ραγίζει. Αποδεικνύεται ότι το σετ μικροφώνου-ακουστικού τα πήγε καλά συνολικά.

Η πρώτη δοκιμή αποτελείται από σκόπιμα χτύπημα του κράνους σε τοίχους, σαν να μην είχατε παρατηρήσει όταν περπατούσατε ότι υπήρχε εμπόδιο. Αποδεικνύεται ότι κρατάει καλά και η οθόνη δεν έχει ρωγμές. Οπότε ξεκινάει καλά.

Σημειώστε, ωστόσο, ότι το Vision Pro δεν στέλνει ειδοποίηση όταν ο χρήστης πλησιάζει σοβαρά έναν τοίχο. Οι ειδοποιήσεις υπάρχουν μόνο σε καθηλωτική λειτουργία (όταν βυθίζεστε σε έναν εικονικό κόσμο). Αλλά προς το παρόν, οι ειδοποιήσεις φτάνουν πραγματικά την τελευταία στιγμή. Θα ήταν ενδιαφέρον αν το ακουστικό περίμενε καλύτερα.

Η επόμενη δοκιμή είναι να ρίξετε σκόπιμα το Apple Vision Pro από ένα ορισμένο ύψος, ιδιαίτερα από το πρόσωπο. Ο Sam Kohl είναι 1m83 και πάλι, το κράνος τα πάει πολύ καλά με μηδέν ρωγμές. Ωστόσο, το δεξί ηχείο δεν εκπέμπει πλέον ήχο.

Στη συνέχεια ακολουθούν αρκετές πτώσεις με αυξανόμενο ύψος. Η όγδοη πτώση γύρω στα 3,50 μέτρα, ωστόσο, ήταν μοιραία: το παράθυρο του Apple Vision Pro ήταν εντελώς ραγισμένο. Αλλά το σετ μικροφώνου-ακουστικού εξακολουθεί να λειτουργεί, δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό το επίπεδο.

Ένα πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη εδώ είναι ότι η φλάντζα δεν κρατά πολύ καλά. Η μαγνητική προσάρτηση δεν φαίνεται πολύ ισχυρή. Πρέπει λοιπόν να είστε προσεκτικοί.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !