Η νέα δυνατότητα των Χαρτών Google επιτρέπει στο AI να προγραμματίζει τις εξόδους σας

0


Η Google ελπίζει να διευκολύνει την εύρεση του πλούτου των πληροφοριών για τις επιχειρήσεις και τους τοπικούς Οδηγούς με τη νέα ενσωμάτωση τεχνητής νοημοσύνης στους Χάρτες.

Σε μια ανάρτηση ιστολογίου την Πέμπτη, η Google ανακοίνωσε ότι προσθέτει τις δυνατότητες παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης στους Χάρτες Google , για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε μια διαδρομή που είναι συγκεκριμένη για τις ανάγκες σας. Για να γίνει αυτό, η Google αξιοποίησε το μοντέλο της μεγάλης γλώσσας (LLM) για να αναλύσει τις πληροφορίες που προστέθηκαν στην εφαρμογή από τις επιχειρήσεις και την κοινότητα των Χαρτών Google.

"Απλώς πείτε αυτό που ψάχνετε και τα μοντέλα μας σε γλώσσες (LLM) θα αναλύσουν τις λεπτομερείς πληροφορίες των Χαρτών για περισσότερα από 250 εκατομμύρια μέρη και αξιόπιστες πληροφορίες από την κοινότητά μας με πάνω από 300 εκατομμύρια συνεισφέροντες για να κάνουν γρήγορα προτάσεις για το πού να πάτε. " είπε η Miriam Daniel, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής των Χαρτών Google στην ανάρτηση στο blog.

Όταν κυκλοφορήσει η λειτουργία, θα μπορείτε να θέσετε μια ερώτηση στην τεχνητή νοημοσύνη με λεπτομέρειες σχετικά με το πού πηγαίνετε και τι σκοπεύετε να κάνετε, και θα επιστρέψει προτάσεις που ταιριάζουν στις παραμέτρους σας. Το παράδειγμα που χρησιμοποίησε η Google είναι ένα ταξίδι στο Σαν Φρανσίσκο για ψώνια vintage καταστήματα και οικονομίες. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε επιπλέον «τύπους» στάσεων (για παράδειγμα, φαγητό) στην ατζέντα σας.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα μέρη που ταιριάζουν με την αναζήτησή σας, ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτά στο μέλλον.

Προς το παρόν, η λειτουργία κυκλοφορεί μόνο σε επιλεγμένους Τοπικούς οδηγούς και δεν αναφέρεται πότε μπορεί να έρθει σε όλους όσους χρησιμοποιούν τους Χάρτες Google.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !