Ο Tim Cook μας δικαιολογεί την τιμή του Apple Vision Pro

0


Ο Tim Cook ήταν παρών στο Apple Store στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης για το λανσάρισμα του Apple Vision Pro και έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Good Morning America ΕΕτσι μεταξύ άλλων ρωτήθηκε συγκεκριμένα και για την τιμή των 3.499 $.

«Η τεχνολογία του αύριο, σήμερα»

Δείτε τι λέει ο Tim Cook για να δικαιολογήσει την τιμή των 3.499 $ του Apple Vision Pro:

Αυτή είναι η τεχνολογία του αύριο, από σήμερα, έτσι τη βλέπω εγώ. Έχουμε ήδη 5.000 πατέντες για αυτό το προϊόν. Οπότε το εξετάσαμε πραγματικά. Όταν κάποιοι θα πληρώνουν μηνιαία, άλλοι απλά θα το αγοράζουν όλα με τη μία. Έχω μιλήσει με πολλούς ανθρώπους πορεία, ενώ πολλοι απλά θα το αγοράσουν αμέσως. Αλλά με τον καιρό, ποιος ξέρει τι θα συμβεί. Αλλά πιστεύουμε ότι το τιμολογήσαμε στη σωστή τιμή σήμερα.

Το αφεντικό της Apple ρωτήθηκε επίσης για τους τρόπους με τους οποίους τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε καθημερινή βάση από το ευρύ κοινό. «Νομίζω ότι θα χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους επειδή είναι διαστημικός υπολογιστής. Ξέρετε, το iPhone μας παρουσίασε τον φορητό υπολογιστή. Το Mac μας μύησε στους προσωπικούς υπολογιστές.

Είναι ο πρώτος διαστημικός υπολογιστής . »

Στη συνέχεια, υπερηφανεύεται ότι η Apple είχε το δικαίωμα σε πολλές σημαντικές συσκευές: iPhone, iPad, Apple Watch και Mac. Σημειώνει ότι ορισμένες εταιρείες έχουν μερικές φορές μόνο ένα βασικό προϊόν σε ολόκληρη τη σειρά τους. «Αυτή είναι μια από αυτές τις στιγμές », είπε ο Tim Cook μιλώντας για το Apple Vision Pro.

«Οι άνθρωποι θα αλληλεπιδράσουν με αυτό με διαφορετικούς τρόπους. Κάποιοι θα συνδεθούν με το FaceTime. Άλλοι θα προπονηθούν με αυτό. Οι χειρουργοί θα εκπαιδευτούν με αυτό. Ο αριθμός των περιπτώσεων χρήσης είναι συγκρίσιμος με αυτόν ενός υπολογιστή. Είναι απλά τεράστιο. Υπάρχουν ήδη περισσότερες από ένα εκατομμύριο αιτήσεις  εφαρμογών », πρόσθεσε ο Tim Cook.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !