Αρκετοί ειναι άνθρωποι που έχουν δοκιμάσει το Apple Vision Pro, τώρα που τα ακουστικά είναι διαθέσιμα προς πώληση . Ένας από αυτούς είναι και ο Έλον Μασκ. Το αφεντικό της Tesla και ιδιοκτήτης του X (πρώην Twitter) έδωσε τη γνώμη του και είπε ότι δεν εντυπωσιάστηκε πραγματικά.

Ο Έλον Μασκ δοκίμασε το Apple Vision Pro

Σε απάντηση σε μια ανάρτηση στο X, ο Elon Musk είπε :

Δοκίμασα το Vision Pro, αλλά δεν με ενθουσίασε. Ούτε το iPhone 1 ήταν υπέροχο. Λιγότερο χρήσιμο από τα άλλα, όταν όλα ληφθούν υπόψιν αλλά από το iPhone 3 και μετά, ήταν αναμφισβήτητα το καλύτερο «smartphone».

Οι δοκιμές και οι κριτικές είναι μάλλον θετικές για το Vision Pro, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν είναι όλα τέλεια. Είναι η πρώτη γενιά τελικά, μπορούμε να φανταστούμε ότι η Apple θα προσφέρει πολλές βελτιώσεις με τα χρόνια, κυρίως με ελαφρύτερα ακουστικά και καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το Apple Vision Pro ξεκινά από 3.499 $. Το μάρκετινγκ έχει τεθεί σε εφαρμογή από τις 2 Φεβρουαρίου. Η Apple δεν έχει κοινοποιήσει δημόσια τα στοιχεία των πωλήσεων. Αλλά αν θέλουμε να πιστέψουμε αδιακρισία, έχουν γίνει 200.000 προπαραγγελίες .

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα και αλλού, είναι λίγο μυστήριο. Τουλάχιστον επίσημα. γιατί ανεπίσημα, αποκαλύφθηκε ότι ορισμένες χώρες αναμένεται να έχουν τα ακουστικά πριν από το WWDC 2024 που έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο.