Η Beta 4 είναι διαθέσιμη

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες σχετικά με τις νέες δυνατότητες που θα βρείτε με την beta 4 του iOS 17.4. Θα πρέπει να το εγκαταστήσετε και μετά να δείτε τι κρύβει. Είναι πιθανό ότι απλώς θα διορθώσει σφάλματα, χωρίς να κάνει καμία αλλαγή σε σχέση με την πρώτη έκδοση.

Το iOS 17.4 προορίζεται να είναι μια μεγάλη ενημέρωση, τουλάχιστον για τους Ευρωπαίους, συμπεριλαμβανομένης της sideloading/App Store από τρίτους , του ανοίγματος του τσιπ NFC στο iPhone , της δυνατότητας για τα προγράμματα περιήγησης Διαδικτύου να χρησιμοποιούν μια μηχανή απόδοσης διαφορετική από το WebKit και πολλά άλλα. Σημειώστε επίσης την προσθήκη νέων Emoji , καθώς και μεταγραφή σε πραγματικό χρόνο για podcast για να έχετε το κείμενο.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη της beta 4 του iOS 17.4 και, στη συνέχεια, να προχωρήσετε στην εγκατάστασή της.

Από την πλευρά του Mac, η Apple προσφέρει την έκδοση beta 4 (build 21E5209b) του macOS 14.4. Και πάλι, είναι στα χέρια των προγραμματιστών. Η ισοδύναμη δημόσια beta δεν θα αργήσει. Στο Apple Watch, είναι η beta 4 (build 21T5213a) του watchOS 10.4. Και για το Apple TV, βρίσκουμε την beta 4 (build 21L5222a) του tvOS 17.4.