Η νέα beta του tvOS 17.4, που είναι διαθέσιμη τώρα , περιέχει αναφορές σε ένα νέο HomePod που έχει την ιδιαιτερότητα να έχει οθόνη. Η συσκευή έχει το ID Z314, σύμφωνα με τον 9to5Mac που έσκαψε στην έκδοση beta.

Νέα στοιχεία για το HomePod με οθόνη

Το HomePod με οθόνη διαθέτει τσιπ A15, το ίδιο που υπάρχει στα διαφορετικά iPhone 13s και στα iPhone 14 και 14 Plus. Ο κωδικός tvOS 17.4 αναφέρεται σε μια εσωτερική έκδοση του ηχείου και μια έκδοση που έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία.

Η Beta 3 του tvOS 17.4 προσθέτει επίσης πλαίσια SwiftUI για λειτουργία με το HomePod εξοπλισμένο με οθόνη. Σε αυτό προστίθεται το γεγονός ότι το hangtracerd, ένα εργαλείο συστήματος που χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό σφαλμάτων μη αποκρινόμενων διεπαφών χρήστη σε εφαρμογές iOS, έχει προσθέσει υποστήριξη για το HomePod.

Έχουν ήδη προκύψει αρκετές φήμες για αυτό το διάσημο HomePod με οθόνη. Οι τελευταίες αναφορές διαθέτουν οθόνη 7 ιντσών. Φημολογείται επίσης ότι το επόμενο ηχείο θα έχει παρόμοια σχεδίαση με το τρέχον μοντέλο, αλλά με μεγαλύτερη επιφάνεια κορυφής.

Πότε θα δούμε αυτό το προϊόν; Οι φήμες είχαν αναφέρει μια άφιξη στις αρχές του 2024. Η Apple θα πρέπει να παρουσιάσει νέα iPad και Mac τις επόμενες εβδομάδες. Θα μπορούσαν να συνοδεύονται από νέο ομιλητή.