Διαθεσιμότητα iOS 17.3.1

Στις σημειώσεις της για το iOS 17.3.1, η Apple αναφέρει:

Αυτή η ενημέρωση παρέχει επιδιορθώσεις για το iPhone σας, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων ζητημάτων: Κατά την πληκτρολόγηση, το κείμενο μπορεί να αντιγραφεί ή να επικαλύπτεται με απροσδόκητους τρόπους.

Η διαθεσιμότητα αυτής της ενημέρωσης δεν αποτελεί έκπληξη. Αφού μάλιστα, εθεάθη πριν λίγες μέρες . Έτσι είναι πλέον διαθέσιμο για λήψη για όλους τους χρήστες.

Για λήψη του iOS 17.3.1, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα δείτε να εμφανίζεται η νέα έκδοση. Το μόνο που απομένει είναι να ξεκινήσετε τη λήψη και, στη συνέχεια, να προχωρήσετε στην εγκατάσταση. Το βάρος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή σας.

Η επόμενη μεγάλη ενημέρωση θα είναι το iOS 17.4, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε έκδοση beta . Είναι αξιοσημείωτο για τους Ευρωπαίους με ιδιαίτερα sideloading/App Store από τρίτους , το άνοιγμα του τσιπ NFC στο iPhone , τη δυνατότητα για τα προγράμματα περιήγησης στο Διαδίκτυο να χρησιμοποιούν μηχανή απόδοσης διαφορετική από το WebKit και πολλά άλλα. Σημειώστε επίσης την προσθήκη νέων Emoji , καθώς και μεταγραφή σε πραγματικό χρόνο για podcast για να έχετε το κείμενο.