Κυκλοφόρησε υποψήφιο για iOS 17.4

Η υποψήφια έκδοση αντιστοιχεί στην τελική έκδοση… τουλάχιστον αν όλα πάνε καλά. Έτσι, εάν δεν εντοπιστεί πρόβλημα, τότε η ίδια έκδοση θα είναι σύντομα διαθέσιμη για λήψη σε όλους τους χρήστες. Ωστόσο, εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, η Apple θα προσφέρει μια αναθεωρημένη έκδοση στους χρήστες.

Τα App Stores τρίτων θα είναι μία από τις νέες δυνατότητες του iOS 17.4 για χρήστες στην Ευρώπη. Με τον νόμο για τις ψηφιακές αγορές (DMA), η Apple είναι υποχρεωμένη να ανοίξει λίγο περισσότερο στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν λήψη εφαρμογών iPhone που δεν προέρχονται από το App Store . Από την πλευρά τους, οι προγραμματιστές θα μπορούν να προσφέρουν τα προγράμματα περιήγησής τους στο Διαδίκτυο με τις δικές τους μηχανές απόδοσης αντί να χρησιμοποιούν το WebKit του Safari . Επίσης, η ενημέρωση σηματοδοτεί το τέλος των εφαρμογών ιστού (PWA), και πάλι στην Ευρώπη .

Θα προκύψουν επίσης και άλλα νέα χαρακτηριστικά, είτε στην Ευρώπη είτε στον υπόλοιπο κόσμο. Θα υπάρχουν νέα emojis , μεταγραφή στα Apple Podcasts , βελτιώσεις στο CarPlay και πολλά άλλα.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί για λήψη beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κατεβάσετε την υποψήφια έκδοση iOS 17.4. Η τελική έκδοση για όλους θα φτάσει σε λίγες μέρες.