Αλλαγή για το Netflix και πληρωμή

Ο ιστότοπος του Netflix αναφέρει :

Ορισμένοι συνδρομητές που χρεώνονται μέσω της Apple σε πολλές χώρες ενδέχεται να κληθούν να προσθέσουν έναν νέο τρόπο πληρωμής εάν επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνδρομή τους. (Σημείωση: Οι δωροκάρτες Netflix δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν ξανά αυτούς τους λογαριασμούς.)

Ο ακριβής κατάλογος των χωρών που αφορούν δεν αποκαλύπτεται αυτή τη στιγμή. Αλλά μπορούμε να υποψιαστούμε ότι υπάρχουν τουλάχιστον η Ελλάδα και οι Ηνωμένες Πολιτείες, δεδομένου ότι σε αυτές τις τοποθεσίες εμφανίζεται το μήνυμα που αναφέρθηκε προηγουμένως.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το Netflix δεν σας επιτρέπει πλέον να εγγραφείτε μέσω του App Store από το 2018 . Ωστόσο, η υπηρεσία ροής επέτρεψε στους υπάρχοντες πελάτες να διατηρήσουν αυτό το σύστημα πληρωμών. Αυτό τον ενοχλεί σε κάθε περίπτωση, γιατί όταν η πληρωμή γίνεται μέσω Apple, κάτι που συνεπάγεται προμήθεια 30% για κάθε συναλλαγή.

Πόσοι πληρώνουν για τη συνδρομή τους στο Netflix μέσω του App Store; Δύσκολο να απαντηθεί, δεδομένου ότι οι πληροφορίες δεν είναι δημόσιες. Ούτε το Netflix ούτε η Apple επικοινωνούν για το θέμα.

Τα άτομα που θέλουν να παρακολουθήσουν Netflix σε iPhone ή iPad πρέπει πρώτα να αγοράσουν μια συνδρομή από τον ιστότοπο του Netflix. Στη συνέχεια, πρέπει απλώς να συνδεθούν με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.