Μια αναθεωρημένη διεπαφή με το iOS 18

Προς το παρόν δεν υπάρχουν ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με τις σχεδιαστικές αλλαγές που έρχονται με το iOS 18. Διευκρινίζεται μόνο ότι το λειτουργικό σύστημα στο iPhone δεν πρέπει πραγματικά να εμπνέεται από τη διεπαφή χρήστη visionOS, το λειτουργικό σύστημα Apple Vision Pro. Πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι η Apple επρόκειτο να υιοθετήσει μια παρόμοια διεπαφή με το iOS, αλλά οι χρήσεις μεταξύ ενός iPhone και ενός Vision Pro είναι διαφορετικές.

Η Apple θα ανακοινώσει το iOS 18 φέτος. Η παρουσίαση θα έπρεπε λογικά να γίνει τον Ιούνιο με την ευκαιρία του WWDC 2024. Αυτή η συνάντηση θα σηματοδοτήσει επίσης την παρουσίαση του macOS 15. Επιπλέον, ο Gurman υποδεικνύει ότι η Apple βρίσκεται επίσης σε διαδικασία αναθεώρησης του περιβάλλοντος εργασίας χρήστη του macOS. Αλλά το έργο μόλις ξεκίνησε, επομένως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το macOS 16 το 2025 το νωρίτερο για να ανακαλύψουμε τις οπτικές αλλαγές. Προτεραιότητα φέτος είναι το iOS 18.

Έχουν ήδη προκύψει αρκετές διαρροές σχετικά με το iOS 18, με ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη . Εσωτερικά, οι υπάλληλοι της Apple θεωρούν ότι το iOS 18 είναι η πιο σημαντική ενημέρωση iPhone .