Τρία νέα προϊόντα εξετάζονται

Τα έξυπνα γυαλιά διαφημίζονται ότι είναι παρόμοια με τα Ray-Ban της Meta και τα Echo Frames της Amazon. Αυτά καθιστούν δυνατή τη δημιουργία εγγραφών βίντεο, προσφέρουν λειτουργίες ήχου και τεχνητή νοημοσύνη, ιδίως για τον εντοπισμό στοιχείων γύρω από τον χρήστη. Η συσκευή θα μπορούσε επίσης να χρησιμεύσει ως εφαλτήριο για το παλιό όνειρο της Apple: αληθινά γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας που θα μπορούσατε να φοράτε όλη μέρα.

Η Apple έχει επίσης διατυπώσει την ιδέα ενός έξυπνου δαχτυλιδιού , μιας συσκευής που φοριέται στα δάχτυλα και θα μπορούσε να ενσωματώνει χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την υγεία για πελάτες που δεν θέλουν ένα πιο ογκώδες Apple Watch.

Ένα τρίτο προϊόν που εξετάζεται αφορά τα AirPods με κάμερες. Τα ακουστικά θα έχουν επίσης λειτουργίες AI και αισθητήρες που σχετίζονται με την υγεία. Αυτό το έργο έχει την κωδική ονομασία B798 και ξεκίνησε πέρυσι. Οι κάμερες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη λήψη δεδομένων που θα επεξεργαζόταν η τεχνητή νοημοσύνη και θα βοηθούσαν τους χρήστες στις καθημερινές τους εργασίες.

Από τα τρία προϊόντα, τα AirPods με κάμερες θα ήταν το πιο προηγμένο έργο. Στη συνέχεια θα ερχόταν τα συνδεδεμένα γυαλιά και μετά το δαχτυλίδι. Η ανάπτυξη του δαχτυλιδιού δεν έχει ξεκινήσει πραγματικά,  αφού η Apple βρίσκεται κυρίως στο στάδιο του προβληματισμού για τη σχεδίαση.

Ωστόσο, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί για να ανακαλύψετε αυτά τα προϊόντα. Δεν αναφέρεται ημερομηνία κυκλοφορίας με τη σημερινή διαρροή.