Η Apple
, στη συνήθη προσέγγισή της για την οικοδόμηση αφοσίωσης και την προσέλκυση νέων πελατών, λανσάρει μια προωθητική προσφορά που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από δύο δωρεάν μήνες στην υπηρεσία Apple TV+ . Αυτή η λειτουργία, ειναι ανοιχτή τόσο σε νέους χρήστες όσο και σε επιλέξιμους παλιούς συνδρομητές και γιορτάζει την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ "Messi's World Cup: The Rite of a Legend" . Μια ευκαιρία για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, και γενικότερα για τους λάτρεις του διαφορετικού περιεχομένου, να ανακαλύψουν ξανά την πλατφόρμα.

Η προσφορά είναι προσβάσιμη από αυτήν τη σελίδα και είναι διαθέσιμη έως τις 8 Μαρτίου. Η Apple δεν διευκρινίζει τίποτα σχετικά με τους παλιούς συνδρομητές, αλλά ήμασταν πάντα σε θέση να εκμεταλλευτούμε αυτόν τον τύπο προσφοράς στο παρελθόν, επομένως δεν θα πρέπει να υπάρξει πρόβλημα αυτή τη φορά.

Μην ξεχάσετε να ακυρώσετε τη συνδρομή πριν λήξουν οι δύο δωρεάν μήνες για να αποφύγετε την αυτόματη μετάβαση στην πληρωμένη συνδρομή, με χρέωση 9,99 € το μήνα. Όπως συμβαίνει με όλες τις άλλες υπηρεσίες ροής, η πρόωρη ακύρωση της συνδρομής δεν περιορίζει την πρόσβαση στην υπηρεσία κατά την υπόλοιπη περίοδο.