Καλύτερη αυτονομία στο iPhone 16 Pro Max

Αν θέλουμε να πιστέψουμε τις πληροφορίες από τον κορεάτη leaker yeux1122, η Apple θα πετύχει να βελτιώσει την αυτονομία του iPhone 16 Pro Max. Το iPhone 15 Pro Max έχει επί του παρόντος διάρκεια μπαταρίας 29 ωρών. Ίσως το iPhone 16 Pro Max να ξεπεράσει τις 30 ώρες για πρώτη φορά.

Την περασμένη εβδομάδα, μια διαρροή αποκάλυψε τις χωρητικότητες της μπαταρίας του iPhone 16:

  • iPhone 16: 3.561 mAh (+6% σε σύγκριση με το iPhone 15
  • iPhone 16 Plus : 4 006 mah (-9%)
  • iPhone 16 Pro: καμία πληροφορία
  • iPhone 16 Pro Max: 4 676 mAh (+5%)

Αν και αυτή είναι μόνο μια μικρή αύξηση, είναι πιθανό ότι και άλλα κέρδη απόδοσης θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην αύξηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας του smartphone.

Λεπτομέρειες για το iPhone 16 Pro

Από την άλλη πλευρά, ο πληροφοριοδότης επιβεβαιώνει προηγούμενες φήμες, όπως το γεγονός ότι το iPhone 16 Pro θα έχει οθόνη 6,3 ιντσών , έναντι 6,1 ιντσών για το iPhone 15 Pro. Η αύξηση του μεγέθους του πλαισίου της συσκευής και οι εσωτερικές τροποποιήσεις θα επιτρέψουν αυξημένες δυνατότητες οπτικού ζουμ, πιθανώς αναφερόμενη στην υιοθέτηση της κάμερας tetraprism (τηλεφακός x5) που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο iPhone 15 Pro Max.

Η αύξηση του μεγέθους πιθανότατα θα είναι ελάχιστα αισθητή σε σύγκριση με το τρέχον μοντέλο, αλλά τα πλαίσια του smartphone θα είναι μεγαλύτερα από αυτά του Galaxy S24 της Samsung. Το iPhone αναμένεται επίσης να διαθέτει παρόμοιο ή μεγαλύτερο μέγεθος μπαταρίας, αλλά οι ακριβείς πληροφορίες δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

Τέλος, το iPhone 16 Pro θα εξακολουθούσε να δικαιούται 8 GB μνήμης RAM και η Apple θα ήθελε να βελτιώσει τη διαδικασία κατασκευής του πλαισίου τιτανίου της συσκευής μειώνοντας παράλληλα και το κόστος.