Νέες δυνατότητες για το WhatsApp

Οι χρήστες του WhatsApp μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν λίστες με κουκκίδες και αριθμημένες λίστες, εισαγωγικά και ενσωματωμένο κώδικα για να επικοινωνούν πιο αποτελεσματικά. Εδώ είναι η λεπτομέρειες:

  • Λίστες με κουκκίδες : Τώρα μπορείτε να προσθέσετε κουκκίδες στα μηνύματά σας για να χωρίσετε τις πληροφορίες σε λίστες αγορών, για παράδειγμα. Απλώς τοποθετήστε το σύμβολο – στην αρχή του κειμένου σας, ακολουθούμενο από ένα κενό.
  • Αριθμημένες λίστες : Αυτή είναι μια άλλη μορφή λίστας, αλλά με αριθμούς, που σας επιτρέπει να γράψετε κάτι με συγκεκριμένη σειρά, όπως οδηγίες. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μορφή, προσθέστε έναν ή δύο αριθμούς, ακολουθούμενους από μια τελεία και ένα κενό. Για παράδειγμα: 1.
  • Αποσπάσματα : Οι χρήστες μπορούν να κάνουν εισαγωγικά για να τονίσουν και να τα κάνουν να ξεχωρίζουν σε μεγαλύτερες αναρτήσεις. Πληκτρολογήστε το σύμβολο > ακολουθούμενο από ένα κενό πριν από το κείμενο που θέλετε να επισημάνετε για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μορφή.
  • Ενσωματωμένος κώδικας : Μια χρήσιμη μορφή για κωδικοποιητές, αλλά και ένας καλός τρόπος για να επισημάνετε συγκεκριμένες πληροφορίες στο κείμενό σας. Οι χρήστες πρέπει να βάλουν ` γύρω από το κείμενο για να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη μορφή. Παράδειγμα: «Εδώ είναι το κείμενό μου».  

  • Και αν δεν το ξέρατε, το WhatsApp προσέφερε ήδη επιλογές μορφοποίησης κειμένου. Χρησιμοποιήστε * γύρω από το κείμενό σας και θα είναι έντονη η γραφή. Εάν χρησιμοποιήσετε _ θα είναι πλάγια η γραφή. Με ~, θα διαγραφεί. Και με το ``, θα είναι μίνι .div>