iPhone: Η Apple δοκίμασε αυτά τα σχέδια για την εγκοπή και το Dynamic Island

0

Γνωρίζουμε την εγκοπή στο iPhone, η οποία έχει πλέον αντικατασταθεί από το Dynamic Island. Αλλά η σχεδίαση που υπήρχε στα iPhone που διατίθενται στην αγορά δεν ήταν η μόνη που φαντάστηκε η Apple.

Οι ιδέες της Apple για την εγκοπή του iPhone και το Dynamic Island

To MacRumors αποκαλύπτει ορισμένα σχέδια που δοκιμάστηκαν στην Apple. Μια ιδέα ήταν να υπάρχει ένα μενού περιβάλλοντος στη δεξιά πλευρά της οθόνης που θα παρείχε γρήγορη πρόσβαση στην ώρα, την ισχύ του σήματος κινητής τηλεφωνίας και τοWi-Fi, τη φωτεινότητα της οθόνης, την ένταση και το επίπεδο φόρτισης. Το μενού μοιάζει με δεύτερη εγκοπή και εξαφανίζεται όταν δεν χρησιμοποιείται. 

Η Apple σκέφτηκε επίσης να κρύψει την εγκοπή με μια ολομαύρη γραμμή κατάστασης στο επάνω μέρος της οθόνης. Οι οθόνες OLED εμφανίζονται μαύρες απενεργοποιώντας μεμονωμένα pixel.

Όσο για το Dynamic Island, έχει το πλεονέκτημα να είναι ευέλικτο και να επεκτείνεται αν χρειαστεί. Ακριβώς, ένα πρωτότυπο της Apple επρόκειτο να διευρυνθεί μόνιμα το Dynamic Island. Η Apple εξέτασε επίσης την εμφάνιση της έντασης ήχου και μιας ολόκληρης σειράς συντομεύσεων συστήματος στο Dynamic Island, δοκίμασε μια διάταξη που δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ για συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις και πολλά άλλα.

Το Dynamic Island έκανε το ντεμπούτο του με τα iPhone 14 Pro και Pro Max. Στη συνέχεια, η Apple το πρόσφερε σε όλα τα iPhone 15 της.

Για να γίνουν πιστευτές οι φήμες, η Apple σκοπεύει να βάλει τον μπροστινό αισθητήρα φωτογραφίας και τα εξαρτήματα για το Face ID κάτω από την οθόνη. Αλλά αυτό δεν θα συνέβαινε μέχρι το iPhone 17 Pro το 2025 το νωρίτερο . Έτσι αυτό θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το τέλος του Dynamic Island – τουλάχιστον με τη σημερινή του μορφή.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !