Οι χρήστες αναφέρουν την εμφάνιση ρωγμών στο εξωτερικό τζάμι του Apple Vision Pro

0

Υποστηρίζοντας με εικόνες, αρκετοί χρήστες του Reddit έχουν αναφέρει την αυθόρμητη εμφάνιση ρωγμών στο μπροστινό τζάμι των συσκευών τους Apple Vision Pro. Το μόνο κοινό σημείο ανάμεσα σε αυτές τις λίγες μαρτυρίες (ευτυχώς σπάνιες) είναι ότι λίγο πριν εμφανιστεί το ρωγμή, οι κάτοχοι της συσκευής είχαν αφήσει το Apple Vision Pro στην θήκη ταξιδιού του και να φορτίζει όλη τη νύχτα. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι η υπερθέρμανση των εσωτερικών εξαρτημάτων (κατά τη φόρτιση) θα μπορούσε να προκαλέσει τα περιστατικά. Είναι αυτό ένα πρόβλημα κατασκευής σε μία παρτίδα ή μια ελαττωματική κατασκευή σε όλα τα Vision Pro που έχουν παραχθεί μέχρι τώρα; Κανείς δεν γνωρίζει προς το παρόν, αλλά μια μικρή έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τον ιστότοπο AppleInsider φαίνεται να δείχνει ότι το πρόβλημα είναι πολύ σπάνιο, καθώς οι Genius Bars πολλών Apple Stores δεν έχουν λάβει χρήστες για αυτό το είδος προβλήματος. 


Σε γενικές γραμμές, δεν είναι ποτέ σκόπιμο να επαναφορτίσετε μια ηλεκτρική συσκευή που είναι ήδη γεμισμένη σε μια τσάντα ή μια ενσωματωμένη θήκη, κάτι που αναγκαστικά θα αποτρέψει τη σωστή διασπορά της θερμότητας. Το γεγονός παραμένει ότι η Apple δεν έχει απαγορεύσει συγκεκριμένα αυτόν τον τύπο χρήσης και ότι οι επισκευές χωρίς AppleCare μπορεί να κοστίζουν έως και 800 $. Προτού μάθετε περισσότερα για ένα φαινόμενο που είναι φαινομενικά πολύ περιορισμένο, συνιστάται επομένως να αφήνετε το Apple Vision Pro στην ύπαιθρο κατά την επαναφόρτιση και να μην αφήνετε τη συσκευή συνδεδεμένη στο ρεύμα όταν αυτό δεν συμβαίνει.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !