Η Apple έχει μια νέα σελίδα στον ιστότοπό της που ονομάζεται "Εγχειρίδια, δυνατότητες και λήψεις". Συγκεντρώνει πολλά στοιχεία σε ένα μέρος για να μας διευκολύνει .

«Επιλέξτε ένα προϊόν ή αναζητήστε παρακάτω για να δείτε σχετικά έγγραφα και διαθέσιμες λήψεις », αναφέρει. Διατίθενται 11 κατηγορίες: Mac, iPad, iPhone, Apple Watch, AirPods, Apple TV, HomePod, iPod, Οθόνες, Αξεσουάρ και Λογισμικό. Είναι επίσης δυνατό να κάνετε μια αναζήτηση για να βρείτε ένα συγκεκριμένο μοντέλο.

Αν επιλέξουμε για παράδειγμα το iPhone, μας προσφέρεται μια λίστα με τα διαφορετικά μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει όλα αυτά τα χρόνια. Μόλις επιλέξετε ένα μοντέλο, η Apple εμφανίζει το έτος κυκλοφορίας του, τις προδιαγραφές, τον οδηγό χρήσης, το εγχειρίδιο επισκευής και άλλες πληροφορίες. 

Όσον αφορά την ενότητα λογισμικού, υπάρχουν τρεις ενότητες. Υπάρχει γενικό δημόσιο λογισμικό, συμπεριλαμβανομένων των iPhoto, iMovie και iTunes. Στη συνέχεια ανακαλύπτουμε λογισμικό παραγωγικότητας με το iWork (Σελίδες, Αριθμοί και Keynote). Τέλος έρχεται η κατηγορία επαγγελματικού λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων των Logic Pro, Final Cut Pro X και Compressor.

Αυτή η σελίδα "Εγχειρίδια, προδιαγραφές και λήψεις" της Apple μπορεί επομένως να είναι πολύ ενδιαφέρουσα, εξ ου και το ενδιαφέρον να την τοποθετήσετε στα αγαπημένα του προγράμματος περιήγησής σας. Θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμο μια μέρα, αφού συγκεντρώνει πολλά στοιχεία στο ίδιο μέρος.