Κατασκευασμένο από δέρμα Connolly για το κεφαλόδεσμο και με χρυσό γείσο εμπνευσμένο από εμβληματικά κομμάτια μόδας όπως τα γυαλιά Tom Ford και τα γυαλιά σκι Gucci, το Apple Vision Pro CVR Edition θα περιοριστεί σε μόλις 24 κομμάτια. Φημισμένο για την απαράμιλλη ποιότητά του, το δέρμα Connolly έχει ευνοηθεί από αναγνωρισμένα ιδρύματα όπως η Βρετανική Βασιλική Αυλή και η Rolls-Royce.

Ως απάντηση στις ανησυχίες περί απορρήτου, η Caviar διαβεβαιώνει τους πιθανούς αγοραστές ότι ο σχεδιασμός της επιτρέπει τη διακριτικότητα: «Κρίνοντας από την αντίδραση του κοινού, δεν αρέσει σε όλους να εμφανίζονται τα μάτια τους στην εξωτερική οθόνη. Με την έκδοση του Caviar, μπορείτε να διατηρήσετε το απόρρητό σας εάν θέλετε

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Caviar ανακοίνωσε το Apple Vision Pro σε χρυσό 18 καρατίων τον περασμένο Ιούνιο , λίγο μετά την ανακοίνωση της Apple. Αλλά υπήρξε μια αλλαγή στην ημερομηνία κυκλοφορίας. Μέχρι τώρα, η κυκλοφορία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το δεύτερο εξάμηνο του 2024. Σήμερα, η Caviar ανακοινώνει ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2025.

Δεν σταματά εκεί στην πραγματικότητα, αφού η Caviar προσφέρει ένα εξατομικευμένο iPhone 15 Pro για να πλησιάσει περισσότερο το Apple Vision Pro. Η τιμή του; 7.420 ευρώ .