Το Facebook θα χρησιμοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη για να σας προτείνει καλύτερα βίντε

0


Η Meta σκοπεύει να επικεντρωθεί περισσότερο στην τεχνητή νοημοσύνη, ιδίως χρησιμοποιώντας την στον αλγόριθμό της για τα προτεινόμενα βίντεο στο Facebook. Στόχος ειναι να προσφέρουμε περιεχόμενο που είναι πιο πιθανό να ευχαριστήσει κάθε χρήστη αναφέρει. Ο Tom Alison, επικεφαλής του Facebook, ανακοίνωσε ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα χρησιμοποιηθεί για τον αλγόριθμο βίντεο σε News Feed, Reels και Groups. Στην πραγματικότητα, αυτό έχει ήδη ξεκινήσει για το Reels, το οποίο δεν είναι τίποτα άλλο από ένα αντίγραφο του TikTok από άποψη λειτουργίας. Η υλοποίηση σε άλλες στηρίξεις θα γίνει σταδιακά. Ο τεχνολογικός οδικός χάρτης της εταιρείας εκτείνεται έως το 2026.

Σύμφωνα με το Facebook, ο νέος του αλγόριθμος που βασίζεται στο AI for Reels λειτουργεί πολύ καλά, εξ ου και το ενδιαφέρον να το προσφέρει σχεδόν παντού στην πλατφόρμα του. "Αντί να τροφοδοτούμε απλώς τα Reels, εργαζόμαστε σε ένα έργο για να τροφοδοτήσουμε ολόκληρο το οικοσύστημά μας βίντεο με αυτό το μεμονωμένο μοντέλο και, στη συνέχεια, μπορούμε να προσθέσουμε το προϊόν προτάσεων του News Feed, ώστε να εξυπηρετείται και από αυτό το μοντέλο" δήλωσε ο Tom Alison στο συνέδριο. διοργανώθηκε από την Morgan Stanley στο Σαν Φρανσίσκο. "Εάν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, όχι μόνο οι συστάσεις θα είναι πιο ελκυστικές και σχετικές, αλλά πιστεύουμε ότι θα ανταποκρίνονται επίσης πολύ περισσότερο .

Η κίνηση είναι μέρος της στρατηγικής της Meta να ενσωματώσει την τεχνητή νοημοσύνη σε όλα της τα προϊόντα μετά την έκρηξη της τεχνολογίας με την κυκλοφορία του ChatGPT στα τέλη του 2022. Η εταιρεία ξοδεύει δισεκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει εκατοντάδες χιλιάδες κάρτες γραφικών στη Nvidia για να τις χρησιμοποιήσει για εκπαίδευση και ισχυρά μοντέλα AI, είπε ο Mark Zuckerberg σε ένα βίντεο νωρίτερα φέτος.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !