FlekStore Pro ....Το ελεύθερο κατάστημα εφαρμογών

0


Η Apple διατηρεί μια αυστηρή πολιτική όσον αφορά την προσθήκη εφαρμογών στο App Store της, με αποτέλεσμα να μην έχει πρόσβαση σε τροποποιήσεις, εξομοιωτές, εργαλεία jailbreak και άλλες τροποποιήσεις.

Ωστόσο, το FlekStore Pro γεφυρώνει αυτό το χάσμα παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να εγκαθιστούν αρχεία IPA χωρίς να αντιμετωπίζουν παρεμβατικές διαφημίσεις. Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει ένα πρόσθετο πλεονέκτημα στο να επιτρέπει στους χρήστες να υπογράφουν τα δικά τους αρχεία IPA χρησιμοποιώντας ένα πιστοποιητικό προγραμματιστή. Τι είναι το FlekStore Pro; Το FlekStore Pro είναι ένα App Store τρίτου μέρους για iOS που επιτρέπει στους χρήστες να εγκαθιστούν εφαρμογές, παιχνίδια, τροποποιήσεις, εξομοιωτές, εργαλεία jailbreak και πολλά άλλα παρακάμπτοντας τους περιορισμούς του App Store.Αυτό το πρόγραμμα εγκατάστασης IPA στη συσκευή μπορεί να φορτώσει εφαρμογές στο iPhone σας όχι μόνο με το Πιστοποιητικό FlekStOre (λύση επί πληρωμή), αλλά και τον δικό σας λογαριασμό προγραμματιστή ή το δικό σας πιστοποιητικό για την υπογραφή εφαρμογών. Το επί πληρωμή πιστοποιητικό από το FlekStore Pro App Store παρέχει μια απρόσκοπτη διαδικασία έκδοσης πιστοποιητικού για τη συσκευή σας, με βολική σύνδεση με τον λογαριασμό του προγραμματιστή σας. Όλη αυτή η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη, εξοικονομώντας τους χρήστες από οποιαδήποτε χειροκίνητη παρέμβαση. 

Μόλις δημιουργηθεί το πιστοποιητικό για τη συσκευή σας, μπορείτε να εγκαταστήσετε εύκολα εφαρμογές χωρίς καμία ταλαιπωρία. Η εφαρμογή FlekStore διαθέτει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή, η οποία εξασφαλίζει αβίαστη πλοήγηση μέσω της εκτεταμένης βιβλιοθήκης IPA της. Παρόμοια με το App Store, μπορείτε εύκολα να εξερευνήσετε εφαρμογές που κατηγοριοποιούνται σε ενότητες όπως εξομοιωτές, παιχνίδια, εργαλεία, jailbreak, ταινίες και πολλά άλλα, καθιστώντας εύκολο να ανακαλύψετε νέες συναρπαστικές εφαρμογές που ευθυγραμμίζονται με τα ενδιαφέροντά σας. Επιπλέον, εφαρμόζεται επίσης μια εύχρηστη λειτουργία αναζήτησης, η οποία σας επιτρέπει να βρίσκετε γρήγορα συγκεκριμένες εφαρμογές με το όνομά τους. Εγκαταστήστε το FlekStore Pro σε iOS Το FlekStore Pro λειτουργεί ως εφαρμογή web, διασφαλίζοντας ότι παραμένει ανεπηρέαστη από τη διαδικασία ανάκλησης της Apple. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί χρησιμοποιώντας το πιστοποιητικό του FlekStore ενδέχεται να υπόκεινται σε ανάκληση. Για να αντιμετωπιστεί αυτό, ο προγραμματιστής προσφέρει μια δωρεάν ανανέωση πιστοποιητικού σε περίπτωση ανάκλησης, παρέχοντας πρόσθετη ηρεμία στους χρήστες.

Για να εγκαταστήσετε το FlekStore Pro σε iOS, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Ανοίξτε τη σελίδα FlekStore Pro στο Safari
  2. Πατήστε το κουμπί "Κοινή χρήση" για να αποκαλύψετε περισσότερες επιλογές.
  3. Επιλέξτε από το μενού «Προσθήκη στην αρχική οθόνη».
  4. Ανοίξτε την εφαρμογή FlekSt0re από την Αρχική οθόνη.
  5. Μεταβείτε στην καρτέλα "Συσκευές" και κατεβάστε το προφίλ.
  6. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και εγκαταστήστε το νέο προφίλ. 

    Το FlekStore χρησιμοποιεί ένα διακριτικό αναγνωριστικό συσκευής γνωστό ως UDID για την εγγραφή της συσκευής σας στο πιστοποιητικό προγραμματιστή της Apple. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η εγγραφή, το FlekStore εκδίδει αμέσως ένα πιστοποιητικό που μας επιτρέπει να υπογράφουμε εφαρμογές ειδικά για τη συσκευή σας.

    Η όλη διαδικασία είναι γρήγορη και αποτελεσματική, πραγματοποιείται αμέσως μετά την πληρωμή. Αυτό διασφαλίζει ότι μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση και να απολαύσετε ένα ευρύ φάσμα υπογεγραμμένων εφαρμογών προσαρμοσμένων στη συσκευή σας. Η Apple μερικές φορές ορίζει ένα επιπλέον χρονικό όριο μετά την προσθήκη μιας συσκευής. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η ενεργοποίηση θα εμφανίζεται μόνο εντός 24 – 72 ωρών από τη στιγμή της πληρωμής.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !