Οι φήμες έχουν ήδη ανακοινώσει ότι τα iPhone 16 Pro και 16 Pro Max θα έχουν μεγαλύτερες οθόνες, όπου τα iPhone 16 και 16 Plus δεν θα ακολουθούν. Ακριβώς, οι εικόνες δείχνουν τη διαφορά στο μέγεθος των iPhone 16 Pro και 16 Pro Max, τα οποία θα είχαν οθόνες 6,3 και 6,9 ιντσών αντίστοιχα, έναντι 6,1 και 6,7 ιντσών με την τρέχουσα γενιά. Μπορούμε να δούμε ότι τα νέα μοντέλα είναι λίγο μακρύτερα και λίγο πιο φαρδιά.



Μια άλλη αλλαγή αφορά τα iPhone 16 και 16 Plus που θα έχουν τους δύο αισθητήρες φωτογραφίας στο πίσω μέρος τοποθετημένοι ο ένας πάνω από τον άλλο, όπου αυτοί του iPhone 14 είναι διαγώνιοι. Το μικρόφωνο βρίσκεται δίπλα στους αισθητήρες, ενώ το φλας βρίσκεται έξω από το μπλοκ φωτογραφιών.  


Τέλος, εμφανίζεται και το νέο κουμπί Capture που εμφανίζεται. Θα βρίσκεται στο κάτω μέρος στη δεξιά άκρη του smartphone. Αυτό θα επηρεάσει όλα τα iPhone 16. Φήμες λένε ότι το κουμπί Capture θα είναι μηχανικό και όχι χωρητικό, αλλά θα ανταποκρίνεται στην πίεση και το άγγιγμα. Θα μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση σύροντας από αριστερά προς τα δεξιά στο κουμπί, να εστιάσετε πατώντας ελαφρά και να ενεργοποιήσετε την εγγραφή βίντεο πατώντας πιο έντονα.