Η πρώτη έκδοση του iOS 17.4.1 κυκλοφόρησε στις 21 Μαρτίου με αριθμό έκδοσης 21E236. Σήμερα, η Apple προσφέρει μια αναθεώρηση με αριθμό έκδοσης 21E237. Δεν γνωρίζουμε τι αλλαγή φέρνει αυτή η έκδοση, γνωρίζοντας ότι η Apple δεν αναφερεται για το θέμα. Στην πραγματικότητα, η κοινωνία μένει σιωπηλή.

Υπενθυμίζουμε ότι η αρχική έκδοση είχε την ακόλουθη ειδοποίηση από την Apple: "Αυτή η ενημέρωση παρέχει σημαντικές διορθώσεις και βελτιώσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια και συνιστάται για όλους τους χρήστες" . Μία από τις διορθώσεις αφορά iPad με δυνατότητα εκ νέου σάρωση κωδικών QR .

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε το iOS 17.4.1 (κατασκευή 21E237), συνδέστε το iPhone σας στο Mac σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB, ανοίξτε το Finder, κάντε κλικ στη συσκευή σας στην πλαϊνή γραμμή, βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στην καρτέλα Γενικά και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Έλεγχος για ενημερώσεις ". Εάν έχετε υπολογιστή windows, κάντε το ίδιο από το iTunes.

Μην προσπαθήσετε να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού από το iPhone σας, η νέα έκδοση του iOS 17.4.1 δεν θα εμφανιστεί.