Η Apple κυκλοφόρησε ένα νέο κανάλι στο YouTube που ονομάζεται Apple Developer και το οποίο, όπως υποδηλώνει το όνομα, θα επικεντρωθεί σε βίντεο για προγραμματιστές. Θα είναι επίσης ένας τρόπος δημοσίευσης περιεχομένου για το WWDC 2024, που ανακοινώθηκε σήμερα .

Το κανάλι του Apple Developer στο YouTube έχει ήδη αρκετά βίντεο και αυτά είναι τα κλιπ που μεταδόθηκαν με αφορμή το WWDC 2023. Φυσικά πρέπει να περιμένουμε το ίδιο και για το WWDC 2024, εκτός από το ότι θα είναι εν καιρώ και ζωντανό.

Τα βίντεο οργανώνονται σε λίστες αναπαραγωγής ανά θέμα, διευκολύνοντας την εύρεση περιεχομένου στο App Store, το Swift, το Spatial Computing, το Safari και άλλα.

Κατά την ανακοίνωση του WWDC 2024, η Apple ανέφερε ότι οι προγραμματιστές θα μπορούσαν να βιώσουν τη διάσκεψη όλη την εβδομάδα στο YouTube, αναφερόμενη στο νέο κανάλι. Η Apple σχεδιάζει επίσης να μοιράζεται περιεχόμενο στον ιστότοπο προγραμματιστών και στην εφαρμογή Apple Developer. Τα βίντεο που ανεβαίνουν στο YouTube θα περιλαμβάνουν όλες τις διαφορετικές συνεδρίες βίντεο που πραγματοποιούνται από την Apple σχετικά με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού.

Η Apple έχει ήδη πει ότι το WWDC 2024 θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 14 Ιουνίου. Αυτή θα είναι κυρίως μια ευκαιρία να ανακαλύψετε τα iOS 18, macOS 15, watchOS 11, tvOS 18 και visionOS 2.