Ένα πρωτότυπο iPhone, αυτό που κυκλοφόρησε το 2007, ακόμα σφραγισμένο και με αποθηκευτικό χώρο 4 GB, προσφέρεται αυτή τη στιγμή σε δημοπρασία. Υπήρχε ήδη ένα παρόμοιο μοντέλο πέρυσι που κόστισε 190.000 δολάρια . Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν το μοντέλο της ημέρας θα φτάσει ή θα ξεπεράσει αυτό .

Αυτό το ίδιο το iPhone είναι σπάνιο επειδή η Apple δεν έχει παράγει πολλά μοντέλα με 4 GB αποθηκευτικού χώρου. Ο κατασκευαστής επικεντρώθηκε κυρίως στην παραλλαγή των 8 GB. Επομένως, είναι αρκετά αξιοσημείωτο το να βλέπουμε ένα μοντέλο να παραμένει σφραγισμένο 17 χρόνια αργότερα. 

Το ρεκόρ δημοπρασίας για το σφραγισμένο iPhone 8 GB είναι 63.000 $ , σε σύγκριση με $190.000 για το μοντέλο των 4 GB. Αρκεί να πούμε ότι η διαφορά είναι κάτι παραπάνω από αξιοσημείωτη. Τούτου λεχθέντος, υπήρχαν τότε άλλες πωλήσεις στα 133.000 $ και 87.000 $ για μοντέλα 4 GB.

Σήμερα, ο οίκος δημοπρασιών LCG Auctions δημοσιεύει αυτό το διάσημο iPhone του 2007 με 4 GB με αρχική τιμή 10.000 $ . Υπάρχει μόνο μία δημοπρασία τη στιγμή που δημοσιεύεται αυτό το αντικείμενο. Η περιγραφή έχει ως εξής:

Η τρέχουσα προσφορά μας είναι πανομοιότυπη με τα αρχεία που αναφέρθηκαν παραπάνω – πρόκειται για ένα εργοστασιακά σφραγισμένο μοντέλο 4 GB. Εντυπωσιακό συνολικά, το μπροστινό μέρος του κουτιού διαθέτει ζωντανά χρώματα χωρίς σημάδια ξεθώριασμα. Οι ατέλειες είναι λίγες. Οι επτά από τις οκτώ γωνίες είναι αιχμηρές, όλες οι άκρες είναι άψογες και καθεμία από τις έξι μπροστινές όψεις μοιάζει σαν να είναι εργοστασιακή και διατηρεί τέλειο σχήμα. Η εργοστασιακή σφραγίδα είναι καθαρή και οι λεπτομέρειες ραφής είναι σωστές. Πολύ ελαφρά σημάδια φθοράς. Οι ετικέτες στην πίσω όψη είναι σωστά άψογες κάτω από τη σφραγίδα. Νέο, δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ. Εντυπωσιακό παράδειγμα! Μοντέλο A1203, παραγγελία MA501LL/A, 4 GB).