Το tvOS 17.4 είναι διαθέσιμο για Apple TV

0

Η Apple προσφέρει τώρα την τελική έκδοση του tvOS 17.4 για λήψη σε χρήστες με Apple TV. Έρχεται μετά από αρκετές beta και μια υποψήφια έκδοση που διανέμεται τόσο στους προγραμματιστές όσο και στους δημόσιους δοκιμαστές.

Τι νέο υπάρχει στο tvOS 17.4 για το Apple TV; Η απάντηση μπορεί να φαίνεται κάπως απλη, αλλά δεν υπάρχει. Τίποτα ιδιαίτερο δεν παρατηρήθηκε κατά τη φάση beta που διήρκεσε αρκετές εβδομάδες. Επομένως, η Apple αρκέστηκε στη διόρθωση σφαλμάτων εδώ και εκεί και στη βελτίωση της γενικής απόδοσης. Είναι πάντα καλό να έχεις, αλλά για όσους περίμεναν κάτι νέο, θα είναι μια απογοήτευση.

Για να ενημερώσετε το Apple TV σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Σύστημα > Ενημερώσεις λογισμικού > Ενημέρωση λογισμικού. Θα εμφανιστεί το tvOS 17.4, ώστε να ξεκινήσετε τη λήψη. Η εγκατάσταση θα γίνει αυτόματα αμέσως. Διαφορετικά, το Apple TV θα πραγματοποιήσει αυτόματη λήψη της ενημέρωσης τις επόμενες ημέρες.

Λογικά, η Apple θα προσφέρει σύντομα την πρώτη beta του tvOS 17.5. Θα πρέπει να φτάσει την επόμενη εβδομάδα με βάση τις συνήθειες του κατασκευαστή. Δεν αποτελεί έκπληξη, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία σχετικά με τις πιθανές νέες δυνατότητες που θα έρθουν με αυτήν την έκδοση. Υπομονή λοιπόν.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !