Σε νέο email , η Apple αναφέρει:

Λόγω σφάλματος του συστήματος, το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας ενημέρωνε ότι το αντίγραφο κίνησης της Apple Card ήταν διαθέσιμο την 1η Απριλίου ανέφερε εσφαλμένα ότι δεν είχατε εγγραφεί σε αυτόματες προγραμματισμένες πληρωμές. Ζητούμε συγγνώμη για οποιαδήποτε σύγχυση μπορεί να προκάλεσε.

Από την 1η Απριλίου 2024, έχετε εγγραφεί στις αυτόματες προγραμματισμένες πληρωμές. Οι πληρωμές θα συνεχίσουν να διεκπεραιώνονται σύμφωνα με τις προτιμήσεις πληρωμής σας.

Μιλώντας για την Apple Card, σήμερα είναι η μέρα που το επιτόκιο για τον λογαριασμό ταμιευτηρίου πέφτει στο 4,4% όπως αναμενόταν . Είναι η πρώτη φορά που το επιτόκιο μειώνεται με την κάρτα Apple· πάντα υπήρχαν αυξήσεις από την κυκλοφορία του λογαριασμού ταμιευτηρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο λογαριασμός ταμιευτηρίου με την Apple Card έκανε το ντεμπούτο του τον Απρίλιο του 2023 . Τότε το επιτόκιο που προσφερόταν ήταν 4,15%. Η Apple ισχυρίστηκε ότι ήταν 10 φορές περισσότερο από τον μέσο όρο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στη συνέχεια αυξήθηκε στο 4,25% τον Δεκέμβριο , μετά στο 4,35% στις αρχές Ιανουαρίου και στο 4,50% στο τέλος του ίδιου μήνα . Σήμερα λοιπόν σημειώνεται η πρώτη πτώση.