Η τεχνολογία BRS επιτρέπει μια πιο συμπαγή και αποτελεσματική διάταξη των υποκείμενων κυκλωμάτων της οθόνης, με αποτέλεσμα λεπτότερα πλαίσια χωρίς να διακυβεύεται η απόδοση της οθόνης ή ο συνολικός σχεδιασμός της συσκευής. Αυτό απαιτεί ακριβείς και προηγμένες τεχνικές κατασκευής, δεδομένης της πολυπλοκότητας της τοποθέτησης πιο σφιχτού κυκλώματος και της ανάγκης κάμψης ορισμένων καλωδίων προς τα κάτω κάτω από το πλαίσιο.

Τα ολοκληρωμένα κυκλώματα προγράμματος οδήγησης οθόνης (DDI), τα στοιχεία στο επίκεντρο αυτής της πρόκλησης παραγωγής, ελέγχουν την ενεργοποίηση και τον φωτισμό των pixel στην οθόνη OLED. Για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Apple, η LG Display διαφοροποιεί την αλυσίδα εφοδιασμού της DDI, χρησιμοποιώντας την ταϊβανέζικη εταιρεία Novatech εκτός από τον τρέχοντα προμηθευτή της, LX Semicon. Αυτή η προσέγγιση στοχεύει στη βελτίωση του ποιοτικού ελέγχου με παράλληλη μείωση του κόστους.

Μένει να δούμε ποια iPhone 16s θα έχουν το δικαίωμα σε πιο λεπτά περιγράμματα γύρω από την οθόνη. Δεν είναι αδύνατο να προορίζεται για τα iPhone 16 Pro και Pro Max και όχι για τα iPhone 16 και 16 Plus. Τα μοντέλα Pro ανακοινώνονται ότι θα αλλάξουν σε οθόνες 6,3 και 6,9 ιντσών, σε σύγκριση με τις 6,1 και 6,7 ίντσες για την τρέχουσα γενιά. Από την πλευρά τους, τα μη Pro μοντέλα θα παρέμεναν με 6,1 και 6,7 ίντσες.