Η Apple θα πουλά σύντομα HomePods στην Τουρκία, την Ταϊλάνδη και τη Μαλαισία

0


Το HomePod και το HomePod mini θα φτάσουν τη διάθεση τους στις 10 Μαΐου σε τρεις νέες χώρες που ειναι η Τουρκία , Ταϊλάνδη και τη  Μαλαισία . Είναι ήδη δυνατή η προπαραγγελία σε αυτές τις τρεις χώρες.

Στην Τουρκία, το HomePod θα είναι διαθέσιμο για 11.999 τουρκικές λίρες, ή 346 ευρώ μετά τη μετατροπή. Για το HomePod mini η τιμή είναι 3.999 τουρκικές λίρες ή 115 ευρώ μετά τη μετατροπή. Συγκριτικά, οι τιμές για παράδειγμα στη Γαλλία είναι 349 ευρώ και 109 ευρώ αντίστοιχα .

Στην πλευρά της Μαλαισίας, οι τιμές είναι 1.549 και 529 ringgits Μαλαισίας για το HomePod και το HomePod mini αντίστοιχα, ή 304 και 104 ευρώ μετά τη μετατροπή. Για την Ταϊλάνδη, θα είναι 11.490 και 3.890 μπατ Ταϊλάνδης, ή 290 και 98 ευρώ μετά τη μετατροπή.

Το πλήρους μεγέθους του HomePod έκανε το ντεμπούτο του το 2018, προτού διακοπεί το 2021. Στη συνέχεια, η Apple ανακοίνωσε τη δεύτερη γενιά στις αρχές του 2023 με τον ίδιο σχεδιασμό με το πρώτο μοντέλο, αλλά με αρκετές βελτιώσεις.

Από την πλευρά του, το HomePod mini έκανε το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο του 2020 στις Ηνωμένες Πολιτείες και προορίζεται να είναι πιο συμπαγές όπως υποδηλώνει το όνομά του. Έπρεπε να περιμένουμε μερικούς μήνες για να φτάσει και σε άλλες χώρες. Δεν υπήρξαν νέα μοντέλα όλα αυτά τα χρόνια, εκτός από μια παραλλαγή με νέα χρώματα.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !