Πώς να επωφεληθείτε από την προσφορά; Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή Apple TV στο Xbox σας και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να λάβετε 3 μήνες δωρεάν. Εάν η εφαρμογή δεν εμφανίζεται στη διεπαφή σας, μεταβείτε στο Store, αναζητήστε Apple TV και, στη συνέχεια, ξεκινήστε τη λήψη.

Η Microsoft ανακοινώνει ότι η προωθητική προσφορά είναι διαθέσιμη έως τις 7 Ιουλίου. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάστε να απενεργοποιήσετε τη συνδρομή πριν από το τέλος των 3 μηνών εάν δεν θέλετε να χρεωθείτε.

Η δωρεάν δοκιμή του Apple TV+ είναι συνήθως επτά ημέρες, πριν από τη συνδρομή των 9,99 €/μήνα. Εδώ, η Microsoft σάς επιτρέπει να έχετε τρεις μήνες με την κονσόλα της. Αυτό θα πρέπει να είναι υπεραρκετό για να σχηματίσετε μια γενική γνώμη σχετικά με την υπηρεσία ροής, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα αποκλείσετε μια συνδρομή στη συνέχεια.

Αρκετές ταινίες και σειρές είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα, όπως For All Mankind, Invasion, Foundation, Silo, Severance, Monarch: Legacy of Monsters, Slow Horses, Ted Lasso, Masters of the Air, Mythic Quest, Hijack και πολλές άλλες.

Το Apple TV+ είναι επίσης ο τρόπος για να δείτε κάθε παιχνίδι Major League Soccer (MLS), καθώς και Friday Night Baseball για τους οπαδούς του Major League Baseball (MLB).