«Πρέπει να μελετήσω αυτούς τους νέους κανόνες πριν υποβάλω μια εφαρμογή στο App Store και να βελτιώσω ορισμένες πτυχές της ποιότητας. Πρέπει επίσης να αλλάξω ορισμένα πράγματα για να συμμορφώνομαι με τους κανόνες του App Store, όπως η ετικέτα beta ο προγραμματιστής της Provenance, Joseph Mattiello », είπε στο iMore . Έτσι δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Είναι ήδη δυνατό να εγκαταστήσετε το Provenance στο iPhone, το iPad και το Apple TV σας, αλλά αυτό απαιτεί sideloading . Αυτό δεν είναι εφικτό σε όλους λόγω των περιορισμών της Apple αλλά σύντομα η διαθεσιμότητα στο App Store θα διευκολύνει όλους.

Το Provenance είναι μια βιτρίνα πολλών εξομοιωτών, συμπεριλαμβανομένων των Atari, Game Boy (Advance/Color), Nintendo 64, NES, SEGA Mega Drive, Saturn, PlayStation και άλλων. Αρκεί να πούμε ότι καλύπτει πολλές πλατφόρμες. Η πλήρης λίστα βρίσκεται σε αυτή τη σελίδα .

Οι εξομοιωτές μπορούν πρόσφατα να δουν το φως της δημοσιότητας στο App Store χάρη σε μια αλλαγή στους κανόνες της Apple . Υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα εισαγωγής των ROM (παιχνιδιών) μόνοι σας.

Ο πιο δημοφιλής εξομοιωτής στο iOS μέχρι σήμερα είναι η Delta. Είναι διαθέσιμο από αυτήν την εβδομάδα στο App Store… εκτός από την Ευρωπαϊκή Ένωση