Ο Gurman προσθέτει ότι τα Apple Stores θα λάβουν υλικό μάρκετινγκ για νέα προϊόντα κατά τη δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου. Αυτό είναι συνήθως ένα σημάδι ότι ένα νέο προϊόν πρόκειται να κυκλοφορήσει.

Αν γίνουν πιστευτές φήμες και άλλες διαρροές , η Apple θα ανακοινώσει δύο νέα iPad Pro με την ιδιαιτερότητα να διαθέτουν οθόνη OLED. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά σε tablet Apple. Θα υπάρχει επίσης το τσιπ M3 για τροφοδοσία. Αυτό υπάρχει ήδη σε αρκετούς Mac . Από την πλευρά των αξεσουάρ, η Apple σχεδιάζει ένα νέο Magic Keyboard.

Τα κακά νέα θα αφορούν την τιμή: Ο Gurman ανακοινώνει ότι η Apple πρέπει να αυξήσει τις τιμές. Αυτό θα μπορούσε να εξηγηθεί από τη μετάβαση στην οθόνη OLED. Η τρέχουσα γενιά ξεκινά από 1.069€.

Θα υπάρξει επίσης το λανσάρισμα του νέου iPad Airs. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά φέτος είναι ότι η Apple θα προσφέρει δύο μεγέθη οθόνης, με ένα μοντέλο 10,9 ιντσών και ένα νέο 12,9 ιντσών. Όσον αφορά την απόδοση, θα πρέπει να περιμένει κανείς το τσιπ M2. Και για αξεσουάρ, προφανώς θα υπήρχε ένα νέο Apple Pencil.