Το νέο AirTag έχει την κωδική ονομασία B589. Η Apple δοκιμάζει ήδη με ορισμένους συνεργάτες παραγωγής στην Ασία. Είναι ένας τρόπος να γνωρίζεις ποιος θα αναλάβει την παραγωγή και επομένως να διαπραγματευτείς την τιμή με τις διάφορες ομάδες για να γνωρίζεις ποια θα κάνει την καλύτερη προσφορά.

Τι νέο θα υπάρχει; Οι λεπτομέρειες είναι λίγες αυτή τη στιγμή. Ο ιχνηλάτης θα είχε ένα νέο τσιπ με καλύτερη παρακολούθηση τοποθεσίας. Το τρέχον μοντέλο έχει το τσιπ U1.

Οι σημερινές πληροφορίες συνδυάζονται με αυτές του αναλυτή Ming-Chi Kuo που είχε αρχικά ανακοινώσει μεγάλη παραγωγή για το τέταρτο τρίμηνο του 2024 , πριν ανακοινώσει ότι η Apple αποφάσισε τελικά να αναβάλει το νέο της προϊόν για το 2025 . Είχε προσθέσει ότι το AirTag 2 θα έπρεπε να έχει ενσωμάτωση με τα ακουστικά Apple Vision Pro, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το θέμα.

Η Apple πουλά το AirTag της για 39 €, αλλά είναι δυνατό να το αποκτήσει από την Amazon για 29,99 € . Επίσης, υπάρχει το σετ των δύο στα 59,98€ και το σετ των 4 στα 97,99€ (αντί για 129€ στην Apple).