Ορισμένα Apple Stores στο Ηνωμένο Βασίλειο έλαβαν πρόσφατα μεγάλες παραδόσεις σε παλέτες, που υποτίθεται ότι είναι καναπέδες σχεδιασμένοι για επιδείξεις Vision Pro. Οι εργαζόμενοι δεν επιτρέπεται ακόμη να τα αποσυσκευάσουν.

Επιπλέον, οι υπεύθυνοι καταστημάτων της Apple στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ενημερωθεί ότι πρέπει να αρχίσουν να σχεδιάζουν τη μετάβαση στο Avenues (το όνομα της Apple για τα ράφια προϊόντων και τις οθόνες αξεσουάρ) για να διευκολύνουν τη χρήση των αξεσουάρ της Apple. Άλλες οπτικές ανανεώσεις στο κατάστημα προγραμματίζονται επίσης για τον Ιούλιο.

Σήμερα το πρωί αποκαλύφθηκε ότι υπήρξε κίνηση και στα γαλλικά Apple Stores. Η Apple σχεδιάζει μια συνάντηση για όλους τους υπαλλήλους στις αρχές της τελευταίας εβδομάδας του Ιουνίου, υποσχόμενη τους ένα «μεγάλο νέο πράγμα». Επίσης, υπάρχει μια «VM night» προγραμματισμένη για τις 28 Ιουνίου. Αυτή είναι μια στιγμή που συνίσταται στη δημιουργία γραφικών μάρκετινγκ και νέων προϊόντων για την επόμενη μέρα.

Θα έχει πραγματικά η Γαλλία το Apple Vision Pro στα τέλη Ιουνίου; Ή θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο  όπως  και σε άλλες χώρες; Η Apple σίγουρα θα μας πει περισσότερα στις 10 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του WWDC 2024 .