Οι σημειώσεις της Apple για το iOS 17.5.1 αναφέρουν:

Αυτή η ενημέρωση παρέχει σημαντικές επιδιορθώσεις και αντιμετωπίζει ένα σπάνιο ζήτημα που θα μπορούσε να προκαλέσει την επανεμφάνιση κατεστραμμένων φωτογραφιών στη βάση δεδομένων στη Βιβλιοθήκη, ακόμη κι αν είχαν διαγραφεί.

Τις τελευταίες ημέρες, αρκετοί χρήστες που εγκατέστησαν το iOS 17.5 είδαν φωτογραφίες που είχαν διαγραφεί στο παρελθόν να επανεμφανίζονται στο iPhone ή το iPad τους. Το πιο εκπληκτικό είναι ότι μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ παλιές φωτογραφίες. Υπήρξαν αναφορές χρηστών για φωτογραφίες που διαγράφηκαν πριν από περισσότερα από 10 χρόνια και επανεμφανίστηκαν.

Υπήρχε ακόμη και μια αναφορά ότι οι φωτογραφίες θα μπορούσαν να εμφανιστούν σε μια συσκευή που είχε γίνει επαναφορά και στη συνέχεια πωλήθηκε σε τρίτο μέρος. Το άτομο που αγόρασε το iPad είδε φωτογραφίες από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη να εμφανίζονται μετά την εγκατάσταση του iPadOS 17.5.

Η Apple δεν έχει μιλήσει ποτέ για αυτό το σφάλμα που είναι πράγματι περισσότερο από ενοχλητικό. Σήμερα, το iOS 17.5.1 το διορθώνει και η Apple διαβεβαιώνει ότι είναι ένα «σπάνιο πρόβλημα» . Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι έχουν υπάρξει πολλές μαρτυρίες σε φόρουμ και κοινωνικά δίκτυα. Άρα δεν πρέπει να είναι τόσο σπάνιο.

Για να ενημερώσετε τη συσκευή σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να κατεβάσετε και στη συνέχεια να εγκαταστήσετε το iOS 17.5.1.