iPad Pro M4: οι πρώτες δοκιμές στρέψης αποδεικνύουν ότι η Apple έχει δίκιο

0


Οι αντιπρόεδροι της Apple, Greg Jozwiak και John Ternus, δήλωσαν πριν από λίγες ημέρες ότι το iPad Pro M4 είναι πιο άκαμπτο από τον προκάτοχό του, κυρίως χάρη στο μεταλλικό κάλυμμα που τοποθετείται στο πίσω μέρος της συσκευής. Αυτές οι δηλώσεις επιβεβαιώνονται τώρα από την πρώτη δοκιμή στρέψης του iPad Pro 2024, μια δοκιμή που προφανώς πραγματοποιήθηκε από το κανάλι  JerryRigEverything. Ο YouTuber παλεύει να σπάσει το tablet διπλώνοντάς το οριζόντια και είναι δύσκολο να το κάνει κάθετα. Και στις δύο περιπτώσεις, η δύναμη συστροφής που απαιτείται για να σπάσει η συσκευή θα ήταν πολύ μεγαλύτερη από την προηγούμενη γενιά.

Αυτό σημαίνει ότι υπό κανονικές συνθήκες χρήσης, το iPad Pro M4 θα πρέπει να παραμείνει σε αυτό το επίπεδο με μεταλλικό φύλλο (πάχος 5 mm). Προφανώς, καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί όταν ταξιδεύετε και να μεταφέρετε τη συσκευή σε ειδική θήκη. Στην τιμή του νέου iPad Pro, θα ήταν κρίμα να μην δώσουμε προσοχή σε αυτές τις λεπτομέρειες. Η δοκιμή του iPad Pro δείχνει επίσης ότι η οθόνη του tablet είναι επίσης πολύ ανθεκτική στη φλόγα ενός αναπτήρα, αλλά ότι ένα καλά τοποθετημένο κόψιμο με κόφτη αρκεί για να σημαδέψει το πίσω μέρος. Συνολικά, πρόκειται για μια πολύ καλή δουλειά από την πλευρά της Apple.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !