Με αυτήν την ενημέρωση, το WhatsApp υιοθετεί το πράσινο ως χρώμα έμφασης της εφαρμογής. Πράγματα όπως τα σήματα ειδοποιήσεων και τα κουμπιά θα εμφανίζονται πλέον πράσινα. 

Για τη σκοτεινή λειτουργία, η WhatsApp λέει ότι άλλαξε τα χρώματα για να παρέχει υψηλότερη αντίθεση και πιο σκούρους τόνους για να μειώσει την καταπόνηση των ματιών σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού. Τα εικονίδια και οι εικόνες έχουν επίσης ενημερωθεί με πιο στρογγυλεμένο στυλ. Η εφαρμογή έλαβε επίσης νέα κινούμενα γραφικά και νέες ταπετσαρίες συνομιλίας.

Μπορεί να έχετε ήδη δει αυτήν τη νέα διεπαφή στην εφαρμογή σας. Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι το WhatsApp έχει πραγματοποιήσει τις δοκιμές. Σήμερα, η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων ανακοινώνει ότι η νέα σχεδίαση εφαρμόζεται σε όλους τους χρήστες.

Φροντίστε να κατεβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp από το App Store για να λάβετε ό,τι νέο υπάρχει. Αλλά όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτή είναι μια ανάπτυξη. Έτσι, μπορεί να έχετε τη νέα διεπαφή μέσα σε λίγες ημέρες, όπου θα την έχουν άλλοι σήμερα.