Η μετοχή της Apple (AAPL) έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών μετά τις ανακοινώσεις AI στο WWDC

0

Η μετοχή της Apple (AAPL) γίνεται ξανά πράσινη στο χρηματιστήριο, σε σημείο να φτάσει σε επίπεδο τιμής ρεκόρ και να ξεπεράσει το όριο των 200 δολαρίων. Αυτή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό για την εταιρεία .

Αυτό το ρεκόρ δράσης της Apple έρχεται την επομένη της εναρκτήριας ομιλίας του WWDC όπου υπήρχαν iOS 18 , macOS Sequoia , watchOS 11 , tvOS 18 και Apple Intelligence . Οι αγορές περίμεναν ιδιαίτερα τις ανακοινώσεις της Apple όσον αφορά την τεχνητή νοημοσύνη, δεδομένου ότι ο όμιλος καθυστέρησε σε σύγκριση με άλλους όπως το OpenAI (ChatGPT), η Google (Gemini) και η Microsoft (Copilot).

Η μετοχή της Apple ήταν στο κόκκινο χθες, αλλά αυξάνεται σήμερα για να φτάσει τα 205,10 δολάρια, που αντιπροσωπεύει αύξηση 6,20% από τότε που άνοιξε το χρηματιστήριο την Τρίτη. Το άνοιγμα έγινε στις 4 μ.μ., κάτι που σημαίνει ότι το κέρδος 6,14% είναι αξιοσημείωτο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, η Apple γίνεται και πάλι η δεύτερη εταιρεία με τη μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση αγοράς. Η Nvidia έκλεψε αυτό το μέρος πριν από λίγες μέρες . Αλλά ο όμιλος βιώνει πτώσεις αυτή τη στιγμή, όπου η Apple προχωρά. Η χρηματιστηριακή αξία της Apple είναι 3,14 τρισεκατομμύρια δολάρια, έναντι 2,96 τρισεκατομμυρίων δολαρίων της Nvidia. Πρώτη εταιρεία παραμένει η Microsoft με 3.190 δισ. δολάρια. Αλλά όπως μπορούμε να δούμε, η Apple δεν είναι μακριά.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !