Με τη νέα έκδοση του TestFlight, οι χρήστες θα μπορούν να βρουν μια εμπειρία λίγο πολύ παρόμοια με το App Store με περιγραφές εφαρμογών και στιγμιότυπα οθόνης. Αυτό θα εμφανιστεί αφού ανοίξετε την πρόσκληση για συμμετοχή στο κανάλι App Beta.

Η διεπαφή επισημαίνει το όνομα της εφαρμογής και το εικονίδιό της, με την ταπετσαρία να χρησιμοποιεί το κύριο χρώμα του εικονιδίου. Αυτό το ακριβές σημείο είναι αυτόματο, ο προγραμματιστής δεν χρειάζεται να κάνει κάτι συγκεκριμένο. Στη συνέχεια, υπάρχει το όνομα του προγραμματιστή, η κατηγορία και ο αριθμός των ημερών που απομένουν πριν τη λήξη της beta. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα στιγμιότυπα οθόνης και η περιγραφή. 

Όσον αφορά τους προγραμματιστές, η Apple τους προσφέρει νέες επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των «Κριτηρίων δοκιμής» που επιτρέπει το φιλτράρισμα. Επομένως, οι προγραμματιστές μπορούν να ζητήσουν μια συγκεκριμένη εφαρμογή beta να είναι διαθέσιμη μόνο για ορισμένες συσκευές ή ορισμένες εκδόσεις του iOS. Είναι δυνατός ο καθορισμός πολλών κριτηρίων ταυτόχρονα.

Η Apple δεν μας λέει ακόμη πότε το TestFlight με τη νέα του διεπαφή θα είναι διαθέσιμο για λήψη από τους χρήστες. Αλλά είναι πιθανό ότι η ομάδα θα περιμένει μέχρι τον Σεπτέμβριο για να συμπέσει με την κυκλοφορία του iOS 18 στην τελική έκδοση.