«Γίνετε μέλος της παγκόσμιας κοινότητας προγραμματιστών για μια εβδομάδα τεχνολογίας, κοινότητας και δημιουργικότητας », λέει η Apple στην περιγραφή. «Το WWDC 2024 ξεκινά στις 10 Ιουνίου στις 7 μ.μ. Προγραμματίστε μια υπενθύμιση τώρα και θα σας ειδοποιήσουμε πριν ξεκινήσει .

Το YouTube δεν θα είναι ο μόνος τρόπος για να παρακολουθήσετε ζωντανά τη βασική ομιλία. Θα μπορείτε επίσης να μεταβείτε στον ιστότοπο της Apple , στην εφαρμογή Apple TV ή στην εφαρμογή Apple Developer. Θα υπάρξει επίσης επανάληψη μετά τη μετάδοση για όποιον δεν μπόρεσε να το παρακολουθήσει ζωντανά ή για όσους απλά θέλουν να το ξαναδούν.

Ο Greg Joswiak, αντιπρόεδρος του παγκόσμιου μάρκετινγκ της Apple, δημοσίευσε επίσης ένα μήνυμα στο X. "Ετοιμαστείτε για ένα γεμάτο δράση WWDC 2024 την επόμενη εβδομάδα . "

Το WWDC 2024 θα πραγματοποιηθεί 10-14 Ιουνίου. Η πιο σημαντική μέρα θα είναι η πρώτη με την κεντρική ομιλία στις 7 μ.μ., η οποία θα είναι η ευκαιρία να ανακαλύψετε τα iOS 18, macOS 15, watchOS 11, tvOS 18 και visionOS 2. Από την άλλη, η Apple δεν θα ανακοινώνει νέα προϊόντα .