Ο Tim Cook, το αφεντικό της Apple, προϊδεάζει την άφιξη ενός νέου προϊόντος και ανακοινώνει ότι "το νέο μέλος της οικογένειας" θα φτάσει στις 19 Φεβρουαρίου. Δημοσίευσε το μήνυμά του στο X (πρώην twitter).
Το iPhone SE 4 για τις 19 Φεβρουαρίου
"Προετοιμαστείτε για να συναντήσετε το νέο μέλος της οικογένειας. Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου " , μπορεί να διαβαστεί στο μήνυμα του. Συνοδεύεται από ένα σύντομο βίντεο με το λογότυπο της Apple που είναι γκρίζο.
Όλα υποδηλώνουν ότι θα είναι το iPhone SE 4. Πρόσφατες φήμες μας ανακοίνωσαν ότι το νέο smartphone θα φτάσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Προστέθηκε σε αυτό και το γεγονός ότι ο Boulanger δημοσίευσε πρόσφατα (στη συνέχεια διαγράφηκε) ένα αρχείο στον ιστότοπό του για το νεο smartphone.
Η επιλογή του πειράματος από τον Tim Cook είναι σε κάθε περίπτωση ενδιαφέρουσα. Θα μπορούσαμε να καταλάβουμε ένα μήνυμα για ένα επερχόμενο Keynote. Αλλά δεν υπάρχει Keynote εδώ, το αφεντικό της Apple μιλάει μόνο για ένα νέο προϊόν. Αισθανόμαστε μια νέα στρατηγική μάρκετινγκ στην Apple για να στοιχηματίσετε λίγο περισσότερο στα κοινωνικά δίκτυα και ειδικά στο X για να προσελκύσετε ανθρώπους.
Όλες οι φήμες συμφωνούν ότι το iPhone SE 4 θα αναλάβει κυρίως το σχεδιασμό του iPhone 14. Αυτό συνεπάγεται μια οθόνη OLED 6.1 -ιντσών που καταλαμβάνει ολόκληρη την μπροστινή επιφάνεια, μια εγκοπή και ID προσώπου. Θα υπάρχει επίσης το τσιπ A18, το ίδιο που βρίσκουμε στο iPhone 16, όπως και 8 GB μνήμης RAM, η υποστήριξη για την Apple Intelligence και ένα μόνο αισθητήρα φωτογραφιών 48 megapixel στο πίσω μέρος. Τέλος, το smartphone θα περιλαμβάνει το πρώτο μόντεμ Apple 5G. Τα άλλα iPhones έχουν ένα μόντεμ 5G από την Qualcomm.
Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας