H Apple ζητά συγγνώμη για την υπηρεσία χαρτών

0
Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ, ζήτησε συγγνώμη στους πελάτες της εταιρείας, με απολογητική επιστολή, μετά τις έντονες διαμαρτυρίες για λάθη στην νέα υπηρεσία χαρτών παραπέμποντας τους χρήστες στις αντίστοιχες υπηρεσίες ανταγωνιστικών υπηρεσιών, όπως η Google.
«Λυπούμαστε ιδιαίτερα για την αγανάκτηση που προκάλεσε αυτό στους πελάτες μας και ...
κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να βελτιώσουμε την υπηρεσία Maps», αναφέρει στην επιστολή που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της εταιρείας, προσθέτοντας ότι η εταιρεία «δεν μπόρεσε να τηρήσει» την υπόσχεσή της «να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες της».
Με την κυκλοφορία του iPhone 5 και του iOS 6 νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Apple εγκαινίασε και τη δική της υπηρεσία χαρτών, για την οποία όμως διατυπώθηκαν παράπονα εκ μέρους των χρηστών σε επίπεδο γεωγραφικών πληροφοριών και ελλείψεων.
Μάλιστα σήμερα εμφανίστηκε ένα νέο section στο Αρ Store που προωθεί εναλλακτικές εφαρμογές χαρτών αφήνοντας την τελική επιλογή στον χρήστη. Το section αυτό βρίσκεται μέσω του μενού Featured στο Αρ Store της συσκευής σας ή απευθείας από τον σύνδεσμο αυτόν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !