Το ios 6.1 beta 5 είναι στην πραγματικότητα η έκδοση Gold Master;

2
Όπως αναφέρθηκα και νωρίτερα η Apple έδωσε στους προγραμματιστές την δοκιμαστική έκδοση 5 του ios 6.1 που σύμφωνα με τους ειδικούς κάθε άλλο παρά beta φαίνεται να είναι και μοιάζει περισσότερο με την τελική έκδοση αφού το κραυγαλέο στοιχείο είναι πρώτα από όλα ότι δεν...
έχει ημερομηνία λήξεως όπως υπάρχει σε κάθε beta.
Ο δημιουργός του cydia Saurik, έγραψε νωρίτερα πως δεν έχει καμία σχέση η δομή της με οποιαδήποτε beta που έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν αφήνοντας ωστόσο ένα παράθυρο μήπως πρόκειται για λάθος της Apple αν και σε αυτά τα πράγματα ποτέ δεν κάνει λάθη.
Βέβαια η Apple δεν προβλέπεται για τις κινήσεις που κάνει καθώς στο παρελθόν στο ios 3.1 beta 3 δεν βγήκε ποτέ GM αλλά κυκλοφόρησε κατευθείαν το τελικό ios.
Ας μην ξεχνάμε πως αυτή την εβδομάδα πρέπει να κυκλοφορήσει η δυνατότητα LTE και όπως γνωρίζουμε δίνετε μόνο μέσα από το ios και όχι από τον πάροχο της κάθε κινητής εταιρίας.
Ας μην βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα καθώς είναι πολύ λίγες οι ώρες κυκλοφορίας του ios 6.1 beta 5 που ήδη αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται και τις επόμενες ώρες θα ξέρουμε περισσότερα.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Νέο BETA πάλι;
    Κατάλαβα. Jailbreak θα κάνουμε του χρόνου με τόσα BETA που βγαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απ τις δηλώσεις των evad3rs φαίνεται οτι το JB είναι έτοιμο και απλά περιμένουν την επίσημη διάθεση της 6.1...

    Δεν είναι πολύ μακριά όπως και να χει!!!! Λίγο υπομονή ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !